Campania “In Love With Technology” la SNSPA

Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA) îi invită pe elevii de clasa a XII-a să se înscrie în campania „In Love With Technology”, care se va desfășura în perioada 14 februarie – 20 martie 2020.

Pentru a participa, elevii trebuie să răspundă brief-ului de mai jos:

De ce iubești tehnologia? Gândește-te la cum îți petreci ziua pe Internet, ce aplicații folosești, cu ce te ajută și de ce sunt importante pentru tine. Poți câștiga o întâlnire live cu influencer-ul Andrei Niculae la Virgin Radio.

 

Cum? Ai trei pași simpli:

 1. Fă un podcast (max. 3 min), video (max. 3 min) sau meme (max. 3 meme)
 2. Postează materialul pe cel puțin una din următoarele platforme: Facebook, Instagram și YouTube cu hashtag-urile #InLoveWithTechnology și #ComunitateaFCRP. În textul postării propune un curs existent sau fictiv la care ai veni cu drag la Facultatea de Comunicare și Relații Publice:
 • Postare Facebook – podcast/video/memă pe contul personal al Participantului pe tema De ce iubești tehnologia?, cu hashtag-urile #InLoveWithTechnology și #ComunitateaFCRP. Postarea trebuie să conțină în mod obligatoriu tag paginii https://www.facebook.com/FCRP.SNSPA/. În textul postării, participantul trebuie să propună un curs existent sau fictiv la care ar veni cu drag la Facultatea de Comunicare și Relații Publice și să dea tag la @FCRP.SNSPA. Contul personal de pe Facebook al Participantului trebuie să fie public.
 • Postare Instagram – podcast/video/memă pe contul personal al Participantului pe tema De ce iubești tehnologia?, cu hashtag-urile #InLoveWithTechnology și #ComunitateaFCRP. Postarea trebuie să conțină în mod obligatoriu tag paginii https://www.instagram.com/fcrp.snspa/. În textul postării, participantul trebuie să propună un curs existent sau fictiv la care ar veni cu drag la Facultatea de Comunicare și Relații Publice și să dea tag la @fcrp.snspa. Contul personal de pe Instagram al Participantului trebuie să fie public.
 • Postare YouTubepodcast/video/memă pe canalul personal al Participantului pe tema De ce iubești tehnologia?, cu hashtag-urile #InLoveWithTechnology și #ComunitateaFCRP. Postarea de pe YouTube trebuie în mod obligatoriu să fie distribuită în pagina personală de pe Facebook a Participantului și să se dea tag paginii https://www.facebook.com/FCRP.SNSPA/. În textul postării, participantul trebuie să propună un curs existent sau fictiv la care ar veni cu drag la Facultatea de Comunicare și Relații Publice și să dea tag la @FCRP.SNSPA. Canalul personal de YouTube al participantului trebuie să fie public.
 1. Înscrie-te în concurs completând formularul online din pagina campaniei formular online.

 

Pentru a citi POLITICA DE PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL, click aici.

Regulamentul complet al concursului poate fi consultat aici.

 

Comments are closed.
Like Us On Facebook
Facebook Pagelike Widget
Twitter
 • Programul “Audit Intern și Guvernanță” este organizat de Facultatea de Administrație Publică #SNSPA și are o durată… https://t.co/GN5HBwmdha

 • Joi, 5 martie 2020, Școala Națională de Studii Politice și Administrative #SNSPA organizează conferința “Romania, E… https://t.co/ozWPWx9hsW

 • @EuropeanUni

  RT @EuropeanUni: President Dehousse & Prof. Corinna Unger opening 1st CIVICA meeting aimed at establishing a European training school for E…

 • @UNICEF

  RT @UNICEF: Today. Tomorrow. Every day. Safe and supportive environments start with kindness. Kindness to each other. Kindness to yourse…