#CEMTalks, curs online deschis studenților SNSPA

Facultatea de Comunicare și Relații Publice organizează în cadrul disciplinei Professional Internship seria întâlnirilor #CEMTalks, la care participă săptămânal invitați speciali, din industrii creative, agenții, presă, publicitate, PR și artiști.

Marți, 19 ianuarie 2021, de la ora 12:00, CEMTalks îl are ca invitat pe Laurenţiu Niculescu, producător muzical la X Factor Romania.
Cursul este deschis tuturor studenților SNSPA. Înscrieri la adresa andrei.galan@comunicare.ro.

Laurenţiu Niculescu este de mai bine de 20 de ani unul dintre cei mai solicitaţi producători muzicali de televiziune. A absolvit Facultatea de Litere din cadrul Universităţii din Bucureşti și cântă de când se ştie, iar în liceu a avut chiar şi o trupă. A urmat Şcoala de Arte din Galaţi, alături de muzicienii de la Bere Gratis. Timp de patru ani au cântat împreună în concursuri şi festivaluri. După această perioadă, a zis să-şi încerce norocul la “Şcoala Vedetelor”. Doar cu un rucsac şi cu multe speranţe, Laurenţiu a vrut să vadă cum este în Bucureşti și dintre cei 6.000 de oameni prezenţi la preselecţie, el a fost printre cei norocoşi, iar întâlnirea cu Valeriu Lazarov a fost crucială pentru cariera lui.

Laurențiu Niculescu a scris muzica de generic a unor emisiuni de succes, filme şi jingle-uri de la Antena 1, Naţional FM, Pro TV, Kanal D şi TVR. De mai bine de 8 ani proiectul muzical al lui Laurențiu, trupa The Colours, își poartă semnătura muzicală pe show-uri de televiziune precum X Factor și Te Cunosc De Undeva, folosindu-se de know how-ul în producția și reorchestrarea a peste 400 de piese pe care le-au cântat în galele live ale emisiunilor tv.

Comments are closed.
Like Us On Facebook
Facebook Pagelike Widget
Twitter