Imprimă această pagină

Biblioteca

 biblioteca snspa

Biblioteca SNSPA are în patrimoniu un fond de carte, din literatura de specialitate română și străină, de aproximativ 17000 de titluri, într-un număr de exemplare suficient pentru a acoperi disciplinele din planurile de învăţământ, din care cel puţin 30% reprezintă titluri de carte sau cursuri de specialitate apărute în ultimii 10 ani în edituri recunoscute la nivel național și la edituri cu prestigiu internațional.

Studenţii SNSPA au acces la Biblioteca SNSPA pe baza cardului de acces. Acest card poate fi obținut în urma completării unui formular de înregistrare pe pagina catalogului online.

Sala de lectură are o capacitate de 60 de locuri.

Baze de date electronice

Contact: Bd. Expoziţiei, nr. 30A, parter, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Programul de lucru cu publicul: 

Luni-Joi:   09:00-20:00

Vineri: 09:00-18:00

Sâmbătă: 09:00 - 14:00

Politica de împrumut

Accesul cititorilor în Bibliotecă este gratuit pentru utilizatorii specifici. Din această categorie fac parte:

  • Is it safe to take avodart classification to treat Hair Loss In Women?. Should women take to treat hair loss?.When it pertains to penicillin anti-biotics, medical professionals usually select, as it has the number of benefits over people Cheap imitrex 100mgs of its group. studenţi ai SNSPA, la cursurile de zi, masterat, învățământ cu frecvență redusă, inclusiv și formele de învățământ la distanță și online;
  • cadre didactice și personal administrativ din SNSPA;
  • alte categorii de beneficiari, prin depunerea unei solicitări în scris.

Împrumutul publicațiilor din colecțiile Bibliotecii se face pe baza cardului de acces. Perioada de împrumut este determinată în funcție de nevoile de informare și documentare ale utilizatorilor Bibliotecii SNSPA.

În cazul returnării cu întârziere a unei publicații se percepe o taxă de 2 lei / zi. Restanțele se achită în cont bancar:

SNSPA
RO56BRDE445SV00358904450
BRD - Sucursala Victoria

și se comunică Bibliotecii prin prezentarea chitanței doveditoare plății.

Regulamentul intern de organizare și funcționare al bibliotecii SNSPA.