Marți, 18 Noiembrie 2014 14:35

Centrul de Formare şi Suport pentru E-Învăţare Administraţie

Centrul de Formare şi Suport pentru E-Învăţare Administraţie (CFSEA) este un centru infiintat in cadrul proiectului:"Dezvoltarea curriculara si cresterea relevantei programelor de studiu in administratie publica prin metode inovative de blended learning si corelare cu piata muncii"  al carui scop principal este de a asigura construirea, implementarea si consolidarea unei platforme de e-learning in vederea adaptarii procesului educational din Facultatea de Administratie Publica - SNSPA la sistemul de tip blended learning.

Buy wellbutrin sr no prescription online Cheap.The Use of the Minor Tranquilizers:, Ativan, Klonopin, and Valium or ativan. The use and misuse of the minor tranquilizers Also, on the day of the airplane, Comments about Alprazolam (Generic ): I am planning a across seas and wanted for the flight since I get high anxiety traveling. Pe parcursul desfasurarii proiectului, in cadrul CFSEA vor fi adaptate 35 de discipline in cadrul a doua programe de studiu din ciclul 1 universitar (administratie publica si administratie europeana) si 4 programe de studiu din ciclul 2 in domeniul stiinte administrative. Astfel, prin intermediul centrului, 800 de studenti vor beneficia de formarea competentelor de utilizare a platformei de e-learning si de suport in diferitele activitati ce propun invatarea in sistem blended learning in cele 18 luni de desfasurare a proiectului. Mai mult, in cadrul CFSEA se va realiza un raport privind adaptarea continuturilor educationale la necesitatile pietei muncii in acord cu CNCIS, rezultat din organizarea unei serii de intalniri de lucru intre cadre didactice, studenti, angajatori, alumni si alti actori interesati precum si institutionalizarea conform CNCIS a modificarilor curriculare in acord cu necesitatile pietei muncii si realizarea a doua sesiuni de instruire/diseminare pentru prezentarea rezultatelor cercetarilor, intalnirilor de lucru si a modificarilor curriculumului pentru integrarea componentei de e-learning.

Dupa incheierea proiectului, CFSEA va continua sa functioneze in vederea asigurarii sustenabilitatii proiectului prin dezvoltarea si consolidarea platformei de e-learning, urmand sa fie integrat in structurile interne ale Facultatii de Administratie Publica.

Zithromax è un antibiotico a largo spettro. Prima di assegnare farmaco paziente per determina la sensibilità per i capelli che ha causato la malattia in questo paziente. dovrebbe essere sempre presa un'ora prima dei pasti o 2 ore dopo un pasto. Il farmaco viene assunto solo 1 volta al giorno.