Conferința internațională de finalizare a proiectului „Starea Națiunii. Construirea unui instrument inovator pentru fundamentarea politicilor publice“

Secretariatul General al Guvernului – Direcția pentru Strategii Guvernamentale și Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) au onoarea de a vă invita joi, 21 martie 2019, să participați la conferinţa internațională „Agregatorul Starea Națiunii – un instrument pentru fundamentarea deciziilor publice“, organizată în București, Hotel Crowne Plaza, sala Crown Ballroom, începând cu ora 09:30.

Evenimentul se desfășoară cu ocazia finalizării proiectului „Starea Națiunii. Construirea unui instrument inovator pentru fundamentarea politicilor publice“ (Cod SIPOCA 11/Cod MySMIS 2014+: 118305), iar în cadrul acestuia va fi prezentat agregatorul online de date statistice construit în timpul proiectului.

Evenimentul va fi structurat în cinci secțiuni, după cum urmează:
1. descrierea proiectului și prezentarea succintă a rezultatelor cheie;
2. fixarea unui tablou de bord privind gradul de dezvoltare a României, așa cum se conturează el din datele statistice disponibile;
3. sesiune demonstrativă pentru utilizarea agregatorului online ”Starea Națiunii”;
4. prezentarea propunerii de politică publică referitoare la utilizarea agregatorului online și a datelor de cercetare pentru fundamentarea deciziilor publice;
5. prezentarea datelor de percepție colectate în proiect (prin barometrele de opinie publică), date ce reflectă percepția cetățenilor cu privire la indicatorii relevanți pentru măsurarea nivelului de dezvoltare a României.

Vă rugăm să confirmați participarea dvs. la conferință prin completarea formularului online aflat AICI până pe data de 19 martie 2019.

Costurile referitoare la cazarea și transportul pentru maximum 10 participanți cu domiciliul în afara orașului București sunt decontabile în cadrul proiectului (veți primi toate detaliile necesare ulterior completării formularului online).

Comments are closed.
Like Us On Facebook
Facebook Pagelike Widget
Twitter