Conferința „Primii pași ai Președinției României la Consiliul UE. Analiza rezultatelor din primele două luni”

Miercuri, 20 februarie 2019, Departamentul de Relaţii Internaţionale şi Integrare Europeană din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA) organizează conferința „Primii pași ai Președinției României la Consiliul UE. Analiza rezultatelor din primele două luni”.

Evenimentul se va desfăşura la sediul SNSPA (Bd Expoziției, nr 30A), Sala Multifuncţională (parter), începând cu ora 10:00.

Scopul conferinței este de a genera o dezbatere între experți și actori sociali privind primele rezultate ale Președinției României la Consiliul Uniunii Europene.

Printre temele atinse în cadrul conferinței se numără: Consiliile formale și informale deja organizate, documentele negociate și aprobate, riscurile și oportunitățile pentru lunile care urmează.

SNSPA își propune să invite participanții la Forumul de consultări publice care a generat prioritățile României, membri ai zonei academice, reprezentanți ai societății civile, profesioniști în afaceri europene, precum și studenți, pentru a putea contura o imagine completă asupra rezultatelor Președinției României la Consiliul UE.

Comments are closed.
Like Us On Facebook
Facebook Pagelike Widget
Twitter