Loading Events

« All Events

Cursuri deschise şi evenimente pentru programul “Şcoala Altfel” 2020

9 March - 9 April

În perioada 9 martie-9 aprilie 2020, Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) organizează o serie de evenimente speciale pentru liceeni, integrate în perioada dedicată activităţilor educative extracurriculare şi extraşcolare, în cadrul programului naţional „Şcoala altfel: Să ştii mai multe, să fii mai bun!“.

Timp de cinci săptămâni, elevii vor participa, în funcţie de pasiunile şi preocupările lor, la cursuri deschise şi la evenimente special organizate şi programate la toate cele patru facultăţi din cadrul universităţii: Facultatea de Administraţie Publică, Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice, Facultatea de Management şi Facultatea de Ştiinţe Politice.

Elevii vor experimenta viaţa de student, îşi vor cunoaşte viitorii profesori, vor participa la simulări de stagii de practică, prezentări ale mobilităţilor Erasmus+, tutoriate pentru admitere, ateliere de analiză psiho-judiciară a comportamentului tinerilor sau ateliere de teatru, proiecţii de film, consiliere în carieră și coaching.

Toate cursurile şi evenimentele se vor desfăşoară la sediul SNSPA (Bd. Expoziţiei, Nr. 30 A, Sector 1, Bucureşti), între orele 8:00-18:00.

Details

Start:
9 March
End:
9 April
Event Category:
Website:
http://admitere.snspa.ro/

Venue

Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA)
Bd. Expoziţiei, nr. 30 A, sector 1
Bucuresti, Romania
Website:
www.snspa.ro

Organizer

Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA)