Jeffrey Isaac, profesor de Științe Politice la Indiana University, Doctor Honoris Causa al SNSPA

Luni, 4 iunie 2018, Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) va acorda înalta distincţie de Doctor Honoris Causa profesorului Jeffrey Isaac de la Indiana University, Bloomington, SUA.

Ceremonia de decernare a titlului de Doctor Honoris Causa se va desfăşura la sediul SNSPA (Bd. Expoziţiei, nr. 30 A), Etajul 8, Sala 804, începând cu ora 11:00. Vă rugăm să confirmaţi participarea la eveniment, până joi, 31 mai 2018, completând acest formular online.

Jeffrey Isaac este profesor de Științe Politice la Indiana University. A fost editor șef al Revistei Asociației Americane de Științe Politice, Perspectives on Politics și director al Departamentului de Științe Politice al Indiana University.
Este autor și editor a şapte volume și pregătește lansarea altor trei dedicate teoriei politice și analizei procesului de democratizare, inclusiv în estul Europei. În anul 2017 a primit cea mai înaltă distincție a Asociației Americane de Științe Politice, ca recunoaștere a excelenței sale ca teoretician și ca editor.

Din anul 2004 colaborează substanțial și permanent cu colegii și doctoranzii în Științe politice din SNSPA, sprijinind calitatea cercetării și internaționalizarea acesteia. Ca intelectual public, este un remarcabil și pasionat promotor și apărător al democrației liberale, la nivel internațional.

Jeffrey Isaac este un model de politolog al Cetății, inclusiv în forma ei umanist-cosmopolită. Ca intelectual angajat, profesorul Isaac este un veritabil Cetățean al Lumii. Cum colaboratorii săi din SNSPA îi împărtășesc valorile și cadrele fundamentale de analiză filosofică a politicii, au dorit să își exprime prețuirea lor și să îl onoreze pentru excelența modelului său intelectual prin titlul de Doctor Honoris Causa.

Comments are closed.
Platformă dedicată cercetătorilor
Facebook Pagelike Widget
Urmărește-ne pe Twitter