Let’s Share! pentru copiii care au nevoie de noi

În perioda 9 decembrie – 16 decembrie 2019, studenţii inimoși ai Facultății de Management încep o nouă campanie Let’s Share!

Comunitatea academică a Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) este invitată să sprijine acest demers caritabil, ce se adresează de această dată tinerilor instituţionalizaţi, diagnosticaţi cu HIV, aflaţi în plasament în cadrul Centrului nr.7 de la Vidra, precum şi copiilor cu boli neoplazice de la Hospice Casa Speranţei.

 

Membrii comunităţii SNSPA pot contribui cu donaţii, jucării, rechizite, hăinuțe și încălțăminte. Voluntarii Let’s Share! vă așteaptă în holul sediului SNSPA (Bd. Expoziției, nr. 30A), în intervalul orar 10 :00 – 19:00.
Pentru detalii suplimentare, sugestii sau posibilităţi de sprijin și colaborare, vă rugăm să-l contactaţi pe coordonatorul activităţi Let’s Share, lect. univ. dr. Sergiu Stan, tel. 0732.165.633 sau la adresa: sergiu.stan@facultateademanagement.ro.

 

Let’s Share! este o acțiune caritabilă inițiată, începând cu anul 2012, la propunerea Ioanei Constantin, absolventă a Facultății de Management, și derulată cu ajutorul studenților. În cadrul Let’s Share! se colectează jucării, rechizite, haine, produse de igienă și alimente pentru ajutorarea copiilor defavorizați. Studenții Facultății de Management interacționează în mod direct cu copiii prin joc și prin activități educaționale.

Comments are closed.
Like Us On Facebook
Facebook Pagelike Widget
Twitter