Prezentarea programului oficial de Internship al Guvernului României

Dacă vrei să beneficiezi de unul dintre cele 200 de locuri disponibile în Guvern, ministere, instituţii şi autorităţi publice, în cadrul Programului Oficial de Internship al Guvernului, te aşteptăm joi, 18 aprilie 2019, de la ora 15:00, în Sala 804 (etajul 8), la prezentarea oficială a programului, ediţia 2019.

Programul, ajuns la a VII-a ediție, se va derula în această vară în perioada 15 iulie – 13 septembrie 2019 și va oferi participanților posibilitatea să se acomodeze cu modul de lucru al administraţiei publice centrale.

Dincolo de activitatea zilnică, internii vor participa la discuții și întâlniri de lucru cu miniștri, secretari de stat, specialiști în diferite domenii de competență, precum și la training-uri și workshop-uri tematice.

Pe perioada programului de internship, internii vor beneficia de o indemnizație lunară de internship în valoare de 2.080 de lei brut, iar la finalul perioadei de internship vor primi un certificat de internship din partea Secretariatului General al Guvernului.

Calendarul de organizare şi desfăşurare a ediţiei 2019 a Programului Oficial de Internship al Guvernului României este structurat astfel:

10 aprilie – 19 mai: depunerea candidaturilor;
20 – 21 mai: evaluarea dosarelor;
23 mai: publicarea rezultatelor;
23 mai – 3 iunie: evaluarea aplicațiilor;
4 iunie: publicarea rezultatelor;
10 iunie – 24 iunie: interviuri Skype;
28 iunie: anunțarea rezultatelor finale;
15 iulie: deschiderea Programului Oficial de Internship al Guvernului României;
13 septembrie: închiderea Programului Oficial de Internship al Guvernului României.

Comments are closed.
Like Us On Facebook
Facebook Pagelike Widget
Twitter