Prof. univ. dr. Remus Pricopie, rectorul SNSPA, salută numirea consilierului prezidențial Andrei Muraru în funcția de Ambasador al României în Statele Unite ale Americii

Prof. univ. dr. Remus Pricopie, rectorul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA), salută numirea, de către Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a profesorului Andrei Muraru în funcția de Ambasador al României în Statele Unite ale Americii.

Prof. univ. dr. Remus Pricopie consideră că pregătirea profesională solidă a domnului Andrei Muraru, experiența de excepție în poziții de înaltă responsabilitate publică, competența și echilibrul pe care le-a demonstrat de-a lungul timpului îl recomandă pentru această funcție. De asemenea, valorile, criteriile și reperele sale profesionale vor reprezenta un câștig pentru diplomația românească.

Totodată, prof. univ. dr. Remus Pricopie, rectorul SNSPA, își exprimă convingerea că noul ambasador va continua proiectele demarate în ultimii ani în cadrul Parteneriatului Strategic bilateral dintre România și Statele Unite ale Americii, ținând cont că acest obiectiv se bucură de sprijinul ambelor state.

„Andrei Muraru va fi un ambasador foarte bun. Are pregătirea, experiența și vârsta potrivită pentru a duce mai departe ceea ce diplomația românească, cu profesionalism și responsabilitate, a construit în ultimii ani în relația cu SUA”, a declarat rectorul SNSPA, prof. univ. dr. Remus Pricopie.

 

Comments are closed.
Facebook Pagelike Widget