Publicare în regim Open Access în parteneriat cu editura Springer

Acest serviciu este adresat doctoranzilor, cercetătorilor, cadrelor didactice și oamenilor de știință care doresc să își publice lucrările la o editură recunoscută pe plan internațional.

În august 2012, creșterea cererilor de publicare Open Access (OA) a determinat editura Springer să extindă programul OA pentru cărți, ca o completare a portofoliului existent SpringerOpen pentru reviste. Autori din toate disciplinele au posibilitatea de a publica cărți OA, inclusiv monografii complete, volume editate, lucrări ale conferințelor și SpringerBriefs.

Cărțile SpringerOpen sunt publicate sub licența “Creative Commons Attribution” (CC BY), iar versiunea eBook OA este accesibilă online oricui. În plus, Springer oferă o ediție tipărită la un preț redus.Cartea în format electronic este inclusă automat în colecțiile de ebooks Springer, fără costuri suplimentare, astfel încât dacă instituția ta abonează colecția electronică Springer, cartea tipărită este, de asemenea, disponibilă exclusiv pentru dvs. în varianta softcover “MyCopy”.

Știm cât de anevoios poate fi procesul editorial și cât de prețios este timpul tău, așa că ne-am propus să te susținem și să îți oferim asistență și consultanță pe parcursul fiecărei etape a procesului de publicare. În felul acesta, tu o sa te poți concentra doar asupra manuscrisului. Acest serviciu este adresat doctoranzilor, cercetătorilor, cadrelor didactice și oamenilor de știință care doresc să își publice lucrările la o editura recunoscută pe plan internațional.

Descarcă acum Book Proposal Form și trimite-l echipei e-nformation. Aveti la dispoziție ghidul Springer destinat autorilor. Pentru informații suplimentare trimite un email la titi.jalba@e-nformation.ro

Comments are closed.
Like Us On Facebook
Facebook Pagelike Widget
Twitter