Seara Masteratelor la Facultatea de Comunicare și Relații Publice

Ducând mai departe o poveste de succes bazată pe deschidere, dinamism şi competitivitate, Facultatea de Comunicare și Relații Publice îi invită pe cei care doresc să se specializeze în domeniul comunicării la un Speed Date Master cu cele 17 masterate ale sale. Pentru noua generaţie de profesionişti în comunicare, Facultatea de Comunicare și Relații Publice propune programe dintre cele mai atractive şi mai de actualitate, de la marketing şi social media la managementul proiectelor şi resurse umane, ori de la publicitate şi afaceri europene la comunicare politică şi relaţii publice.

Cei care, asemenea nouă, sunt convinşi că viitorul este al comunicării şi doresc să studieze într-un mediu foarte interactiv, conectat atât cu ultimele inovaţii din ariile respective de interes, cât şi cu cerinţele pieţei sunt aşteptaţi să afle mai multe despre masteratele FCRP pe 28 mai, începând cu ora 18, în Sala Multifuncţională de la parterul SNSPA, la Seara Masteratelor!

Programul evenimentului:
18:00 – 18:10 Cuvânt de deschidere: Prof. univ. dr. Alina Bârgăoanu, decanul Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA
18:10 – 18:20 ”How to MASTER FCRP”: prezentarea generală a sistemului de admitere și a ofertei de masterate FCRP
18:20 – 18:30 Sesiune Q&A
18:30 – 20:00 Sesiuni de Speed Dating FCRP Masters
(fiecare masterat FCRP va avea un stand)

Pentru mai multe detalii despre programele de masterat FCRP, puteți consulta site-ul facultății.

 

Comments are closed.
Like Us On Facebook
Facebook Pagelike Widget
Twitter