Alumni

Alumni SNSPA

Din comunitatea SNSPA fac parte și absolvenţii, promoţii de specialiști pe care timpul i-a validat ca profesioniști. Excelență profesională a SNSPA se reflectă în numărul de absolvenți care au devenit lideri în domeniile lor.

În cele peste două decenii de existenţă, la SNSPA s-au format profesionişti capabili să contribuie, prin cunoştinţele lor, la elaborarea şi gestionarea politicilor publice în cadrul instituțiilor statului, la dezvoltarea relațiilor internaționale ale ţării, la organizarea şi conducerea afacerilor în cadrul companiilor private, la optimizarea procesului de comunicare şi de construire a imaginii de ţară sau de firmă.

Intră în Comunitatea Alumni SNSPA

SNSPA se reconectează cu oamenii care au construit-o!

Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) îşi adună forţele pentru a-şi contura comunitatea sa de oameni valoroşi care i-au trecut pragul şi prin intermediul căreia îşi propune să şlefuiască în continuare societatea românească.

Dacă eşti unul dintre absolvenţii SNSPA şi vrei să te alături comunităţii de Alumni, te invităm să completezi un formular de înscriere.

20 de ani de la înființarea studiilor universitare de licență ale Facultății de Comunicare și Relații Publice din SNSPA

Luni, 15 octombrie 2018, absolvenţii, studenţii și prietenii Facultății de Comunicare și Relații Publice SNSPA sunt invitați să participe la o reuniune specială, care marchează 20 de ani de existență a facultății noastre, 20 de ani de inovație în comunicare.

Ne vom aminti împreună de evoluția instituției noastre, vom discuta despre modul în care s-a schimbat comunicarea în ultimele două decenii şi vom dezbate principalele provocări ce îi așteaptă pe comunicatori în viitor.

Emoţiile reuniunilor

Prima reuniune a absolvenţilor Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice

Recomandă-ne o carte!

Ți-a plăcut foarte mult o carte și vrei să o recomanzi comunității SNSPA? Trimite-ne pe adresa relatii.publice@snspa.ro o poza cu tine şi cartea pe care crezi că ar trebui s-o citim. Poza ta va ajunge pe Facebook-ul SNSPA.

Amintiri

Like Us On Facebook
Facebook Pagelike Widget
Twitter