Alumni

Alumni SNSPA

Din comunitatea SNSPA fac parte și absolvenţii, promoţii de specialiști pe care timpul i-a validat ca profesioniști. Excelență profesională a SNSPA se reflectă în numărul de absolvenți care au devenit lideri în domeniile lor.

În cele peste două decenii de existenţă, la SNSPA s-au format profesionişti capabili să contribuie, prin cunoştinţele lor, la elaborarea şi gestionarea politicilor publice în cadrul instituțiilor statului, la dezvoltarea relațiilor internaționale ale ţării, la organizarea şi conducerea afacerilor în cadrul companiilor private, la optimizarea procesului de comunicare şi de construire a imaginii de ţară sau de firmă.

Intră în Comunitatea Alumni SNSPA

SNSPA se reconectează cu oamenii care au construit-o!

Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) îşi adună forţele pentru a-şi contura comunitatea sa de oameni valoroşi care i-au trecut pragul şi prin intermediul căreia îşi propune să şlefuiască în continuare societatea românească.

Dacă eşti unul dintre absolvenţii SNSPA şi vrei să te alături comunităţii de Alumni, te invităm să completezi un formular de înscriere.

Emoţiile reuniunilor

Prima reuniune a absolvenţilor Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice

Recomandă-ne o carte!

Ți-a plăcut foarte mult o carte și vrei să o recomanzi comunității SNSPA? Trimite-ne pe adresa relatii.publice@snspa.ro o poza cu tine şi cartea pe care crezi că ar trebui s-o citim. Poza ta va ajunge pe Facebook-ul SNSPA.

Amintiri

Like Us On Facebook
Facebook Pagelike Widget
Twitter