Dezvoltă-ți competențele în cadrul celui mai important eveniment științific dedicat studenților și masteranzilor organizat de Facultatea de Management!

Lansată în anul 2013 și organizată anual, conferința internațională STRATEGICA este una dintre cele mai importante manifestări științifice din Europa de Sud-Est. Conferința reunește experți, profesori, cercetători și studenți pasionați de economie, management, finanțe și marketing. Peste 500 de participanți din 31 de țări, de pe patru continente, au luat parte la lucrările conferinței de la înființarea sa, alături de keynote speakers de primă mărime.

Biblioteca SNSPA, Clarivate Analytics (fostul THOMSON-REUTERS) şi Enformation vă invită la workshop-ul cu tema "Platformele Web Of Science şi Incites".

"Nu înţeleg de ce Domnul Ministru Valentin POPA a ales să guverneze într-o manieră agresivă şi conflictuală în raport cu cinci universităţi din România.

Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) are onoarea de a găzdui vizita directorului Agenției pentru Drepturi Fundamentale a Uniunii Europene (FRA), prof. Michael O'Flaherty. 

Pagina 1 din 129