Comunicate de presă

Comunicate de presă

Despre provocările și efectele pandemiei asupra educației, la webinarul organizat de Centrul Regional Scholas Occurrentes SNSPA

Vineri, 26 februarie 2021, Centrul Regional Scholas Occurrentes SNSPA, prin programul internațional University of Meaning și în colaborare cu rețeaua internațională de Catedre Scholas, a organizat webinarul “Education and Development in (post)pandemic Times”.

Prof. univ. dr. Remus Pricopie, rectorul SNSPA, salută numirea consilierului prezidențial Andrei Muraru în funcția de Ambasador al României în Statele Unite ale Americii

Prof. univ. dr. Remus Pricopie, rectorul SNSPA, salută numirea consilierului prezidențial Andrei Muraru în funcția de Ambasador al României în Statele Unite ale Americii.

Rectorul SNSPA a participat la un webinar dedicat creării spațiului comun de învățământ superior Euro-Latino-American

Joi, 25 februarie 2021, rectorul SNSPA, prof. univ. dr. Remus Pricopie, preşedinte al Forului Academic Permanent America Latină şi Caraibe – Uniunea Europeană, a deschis, alături de ministrul ecuadorian al Educației, Monserrat Creamer, un webinar dedicat parteneriatului strategic biregional America Latină şi Caraibe – Uniunea Europeană.

Principiul justiției sociale trebuie asumat de către întreaga clasă politică

De Ziua Mondială a Justiției Sociale, SNSPA subliniază responsabilitatea comună pe care toți actorii politici și stakeholderii politicilor publice o au în a asigura pacea socială, ca fundament al unei dezvoltări sustenabile.

Prof. univ. dr. Remus PRICOPIE, rectorul SNSPA, participă la conferința ”WAAS@60. A Planetary Moment”

În perioada 15-19 februarie 2021, prof. univ. dr. Remus PRICOPIE, rectorul SNSPA, participă online la conferința internațională care marchează 60 de ani de la înființarea World Academy of Art & Science.

SNSPA susține vaccinarea împotriva COVID-19 și mulțumește medicilor și autorităților implicate

SNSPA susține campania de vaccinare împotriva COVID-19, considerând că imunizarea prin vaccinare este nu doar un gest de protecție personală, ci și un act de civism, de responsabilitate și de respect față de ceilalți membri ai comunității.

Rectorul SNSPA, Remus PRICOPIE: Este nevoie să găsim urgent echilibrul dintre politic și competență. Fără acest echilibru nu există nici reforme, nici progres

Atunci când politicul bate competența, siguranța, sănătatea și viața cetățenilor sunt puse în pericol.

Conf. univ. dr. habil. Florin Abraham, președinte al Comitetului de Coordonare al Rețelei Europene Memorie și Solidaritate

Conf. univ. dr. habil. Florin Abraham, cadru didactic la Facultatea de Comunicare și Relații Publice (SNSPA), a fost desemnat președinte al Comitetului de Coordonare al Rețelei Europene Memorie și Solidaritate.

SNSPA omagiază memoria victimelor Holocaustului

Cunoașterea Holocaustul nu este importantă doar pentru a înțelege trecutul, ci este importantă pentru edificarea unui viitor democratic.

Decanul Facultăţii de Administraţie Publică (SNSPA), membru al Comisiei internaționale pentru acreditarea educației și formării în administrația publică

Comunitatea academică a SNSPA salută numirea doamnei conf. univ. dr. Diana Iancu, decanul Facultății de Administrație Publică, ca membru al Comisiei internaționale pentru acreditarea educației și formării în administrația publică (ICAPA).

80% din cadrele didactice ale SNSPA vor să se vaccineze

80% din cadrele didactice ale Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA) au răspuns afirmativ privind disponibilitatea vaccinării împotriva COVID-19.

Rectorul SNSPA, prof. univ. dr. Remus PRICOPIE, apel către Ministrul Educației: Tratați cu responsabilitate subiectul redeschiderii școlilor

Crearea unei așteptări privind redeschiderea școlilor, care, la acest moment, nu este susținută de tabloul epidemiologic, este nu doar lipsită de profesionalism și responsabilitate, ci și imorală.

Comunitatea academică din SNSPA îşi exprimă regretul pentru dispariţia doamnei Ambasador Paraschiva Bădescu

Paraschiva Bădescu a fost prima, şi pentru o lungă perioadă de timp, singura femeie desemnată în calitate de şef de misiune OSCE.

Prof. univ. dr. Remus PRICOPIE, rectorul SNSPA, participă la conferința ONU de la Geneva, dedicată leadership-ului pentru o dezvoltare durabilă

În perioada 15-16 decembrie 2020, prof. univ. dr. Remus Pricopie, rectorul SNSPA, va participa la conferința “Global Leadership for the 21st Century”, organizată de Biroul Națiunilor Unite de la Geneva, împreună cu World Academy of Art & Science.

Like Us On Facebook
Facebook Pagelike Widget
Twitter