Comunicate de presă

Comunicate de presă

Rectorul SNSPA, prof. univ. dr. Remus Pricopie, a participat la „Campusul Universităților Europene”

Joi, 30 iunie 2022, rectorul SNSPA, prof. univ. dr. Remus Pricopie, a participat la „Campusul Universităților Europene”, conferință internațională organizată la Versailles, sub egida Președinției franceze a Consiliului Uniunii Europene.

SNSPA salută deciziile Summit-ului NATO de la Madrid și eforturile autorităților române de a întări apărarea și securitatea României

SNSPA salută unitatea şi soliditatea Organizației Tratatului Atlanticului de Nord (NATO), demonstrate prin deciziile istorice adoptate în cadrul Summit-ului de la Madrid.

Rectorul SNSPA, prof. univ. dr. Remus Pricopie, a participat la reuniunea anuală a președinților și rectorilor universităților care formează alianță universitară europeană CIVICA

Miercuri, 29 iunie 2022, rectorul SNSPA, prof. univ. dr. Remus Pricopie, a participat la reuniunea anuală a președinților și rectorilor universităților care formează CIVICA – Universitatea Europeană de Științe Sociale.

SNSPA salută decizia Consiliului European de a acorda Republicii Moldova și Ucrainei statutul de țări candidate la aderarea la Uniunea Europeană

SNSPA salută decizia istorică luată joi, 23 iunie 2022, de liderii Uniunii Europene, de a acorda Republicii Moldova și Ucrainei statutul de țări candidate la aderare.

SNSPA a participat la CONFINTEA VII, conferință UNESCO, dedicată educației adulților

Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) a fost reprezentată la eveniment de conf. univ. dr. Corina Buzoianu, cadru didactic al Facultății de Comunicare și Relații Publice.

La mulți ani profesorului Radu Gologan!

Cu ocazia aniversării a 70 de ani, marți, 7 iunie 2022, comunitatea SNSPA îl celebrează pe prof. univ. dr. Radu Gologan, Preşedintele Societății de Stiinţe Matematice din România, fost coordonator al Lotului Olimpic Național de Matematică și profesor la Universitatea Politehnica din București.

SNSPA va dispune de 1,5 milioane de euro, alocate de Comisia Europeană, pentru creșterea gradului de mobilitate internațională a studenților, profesorilor și personalului administrativ din cadrul universității

În prezent, SNSPA are peste 120 de acorduri cu universităţi din 20 de țări din Uniunea Europeană, Norvegia și Islanda și peste 60 de acorduri cu state de pe cinci continente, fiind universitatea din România cu cel mai mare număr de mobilități Erasmus+, raportat la numărul de studenți.

Rectorul SNSPA, prof. univ. dr. Remus Pricopie, participă la Conferința Mondială a Învățământului Superior UNESCO 2022

În perioada 18-20 mai 2022, rectorul SNSPA, prof. univ. dr. Remus Pricopie, participă, alături de lideri și experți în învățământul superior din întreaga lume, la Conferința Mondială a Învățământului Superior UNESCO 2022.

Rectorul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative (SNSPA), prof. univ. dr. Remus Pricopie, a participat la ediția din 2022 a Galei organizate de Consiliul Atlantic la Washington

Rectorul SNSPA, prof. univ. dr. Remus Pricopie, a participat miercuri, 11 mai 2022, la Washington, la ediția din 2022 a Galei festive organizate de Consiliul Atlantic, una dintre cele mai influente și prestigioase organizații de tip think-tank din SUA și un partener al SNSPA.

SNSPA celebrează 30 de ani de la înființarea Curții Constituționale a României

Marți, 10 mai 2022, Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) salută aniversarea a 30 de ani de la înființarea Curții Constituționale a României, respectiv de la intrarea în vigoare a legii sale de organizare şi funcţionare.

Viziunea CIVICA pentru anul 2030

Miercuri, 23 martie 2022, CIVICA – Universitatea Europeană de Științe Sociale, alianță universitară din care face parte SNSPA, a transmis o declarație comună prin care anunță noi obiective pentru următoarea perioadă și lărgirea alianței.

Hotărârea SNSPA cu privire la organizarea activităților didactice în semestrul al doilea, până la finalizarea anului universitar 2021-2022

Senatul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA) a adoptat, în ședința din 18 martie 2022, hotărârea privind modalitatea de desfășurare a cursurilor în semestrul al doilea, până la finalizarea anului universitar 2021-2022.

Rectorul SNSPA, prof. univ. dr. Remus Pricopie: „Un plagiat rămâne plagiat, indiferent de eventualele amendamente legislative”

Declarația rectorului SNSPA, prof. univ. dr. Remus Pricopie, referitoare la propunerea de modificare a Legii Educației privind amnistierea celor care au plagiat doctorate până în anul 2011.

SNSPA rămâne online până pe 4 aprilie 2022

Luni, 7 martie, și marți, 8 martie 2022, conducerea SNSPA a analizat impactul ridicării stării de alertă asupra procesului didactic și a hotărât ca, până în data de 4 aprilie 2022, toate activitățile didactice să se desfășoare în continuare pe platformele de e-learning ale structurilor academice ale universității, în mediul online.

Platformă dedicată cercetătorilor
Facebook Pagelike Widget
Urmărește-ne pe Twitter