Comunicate de presă

Comunicate de presă

Prof. univ. dr. Remus Pricopie, rectorul SNSPA, a participat la conferința „Digitalizarea și viitorul învățământului superior“

Joi, 3 iunie 2021, rectorul SNSPA, prof. univ. dr. Remus Pricopie, a participat, la conferința „Digitalizarea și viitorul învățământului superior“, organizată online de CIVICA, Universitatea Europeană de Științe Sociale.

A treia ediție a conferinței internaționale “Semiosis in Communication: Culture, Communication and Social Change”

În perioada 26-29 mai 2021, Facultatea de Comunicare și Relații Publice, prin intermediul Laboratorului de Semiotică Aplicată și Comunicare – afiliat Centrului de Cercetare în Comunicare, organizează conferința internațională “Semiosis in Communication: Culture, Communication and Social Change”.

SNSPA păstrează aceleași măsuri de prevenție împotriva COVID-19 și rămâne în mediul online, până la finalul anului universitar 2020-2021

Conducerea SNSPA a luat decizia de a păstra aceleași măsuri de prevenție în vederea limitării evoluției cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 în rândul profesorilor, studenților și personalului administrativ din cadrul SNSPA, chiar dacă au fost adoptate măsuri generale de relaxare, la nivel național.

Prin organizarea Summitului B9 la București, România a reconfirmat opțiunea sa pentru dialog, echilibru şi stabilitate în regiune

SNSPA salută buna organizare a Summitului B9 și subliniază importanța acestui eveniment diplomatic pentru întărirea cooperării regionale și pentru reafirmarea unității transatlantice.

10 Mai este celebrată de SNSPA ca zi de sărbătoare națională, cu semnificaţii majore pentru istoria României

Ziua de 10 Mai are o semnificaţie deosebită în istoria poporului român.

Mesaj de felicitare din partea SNSPA adresat Universităţii Româno-Americane

Rectorul SNSPA, prof. univ. dr. Remus Pricopie, şi preşedintele Senatului SNSPA, prof. univ. dr. Iordan Gh. Bărbulescu, transmit cadrelor didactice, studenţilor şi absolvenţilor Universității Româno-Americane cele mai bune gânduri, cu ocazia aniversării a 30 de ani de la înființarea instituției.

Comunitatea SNSPA condamnă mesajul antisemit îndreptat împotriva actriței Maia Morgenstern

SNSPA respinge cu tărie proferarea în spațiul public a unor astfel de mesaje îndreptate împotriva oricărei ființe umane și face apel la autoritățile statului să acționeze prompt împotriva tuturor celor care amenință viața și integritatea fizică a semenilor lor.

Admitere 2021 la masteratele SNSPA

În luna iulie 2021, Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) organizează admiterea la programele de masterat, în mediul online, prin intermediul platformei admitere.snspa.ro.

Admiterea 2021 la SNSPA

Admiterea la programele de licență ale SNSPA se face online, prin intermediul platformei admitere.snspa.ro, în ordinea descrescătoare a mediei de concurs, în corelaţie cu opțiunile candidaților la facultatea la care candidează.

La mulți ani profesorului Teodor Meleșcanu!

Cu ocazia aniversării a 80 de ani, miercuri, 10 martie 2021, comunitatea SNSPA îl celebrează pe prof. univ. dr. Teodor Meleșcanu, una dintre cele mai importante personalităţi ale diplomaţiei româneşti, un înalt demnitar, distins profesor al SNSPA și al Universităţii din Bucureşti.

Despre provocările și efectele pandemiei asupra educației, la webinarul organizat de Centrul Regional Scholas Occurrentes SNSPA

Vineri, 26 februarie 2021, Centrul Regional Scholas Occurrentes SNSPA, prin programul internațional University of Meaning și în colaborare cu rețeaua internațională de Catedre Scholas, a organizat webinarul “Education and Development in (post)pandemic Times”.

Prof. univ. dr. Remus Pricopie, rectorul SNSPA, salută numirea consilierului prezidențial Andrei Muraru în funcția de Ambasador al României în Statele Unite ale Americii

Prof. univ. dr. Remus Pricopie, rectorul SNSPA, salută numirea consilierului prezidențial Andrei Muraru în funcția de Ambasador al României în Statele Unite ale Americii.

Rectorul SNSPA a participat la un webinar dedicat creării spațiului comun de învățământ superior Euro-Latino-American

Joi, 25 februarie 2021, rectorul SNSPA, prof. univ. dr. Remus Pricopie, preşedinte al Forului Academic Permanent America Latină şi Caraibe – Uniunea Europeană, a deschis, alături de ministrul ecuadorian al Educației, Monserrat Creamer, un webinar dedicat parteneriatului strategic biregional America Latină şi Caraibe – Uniunea Europeană.

Principiul justiției sociale trebuie asumat de către întreaga clasă politică

De Ziua Mondială a Justiției Sociale, SNSPA subliniază responsabilitatea comună pe care toți actorii politici și stakeholderii politicilor publice o au în a asigura pacea socială, ca fundament al unei dezvoltări sustenabile.

Like Us On Facebook
Facebook Pagelike Widget
Twitter