Comunicate de presă

Comunicate de presă

Începerea anului universitar 2021-2022 la SNSPA

UPDATE: În ședința organizată vineri, 17 septembrie 2021, decizia Consiliului de Administrație al SNSPA a fost supusă aprobării Senatului universității. În urma votului pozitiv, cu o singură abținere, Senatul SNSPA a hotărât ca toate activitățile didactice aferente semestrului I al anului universitar 2021-2022 să se desfășoară online, prin intermediul mijloacelor electronice.

Rectorul SNSPA, prof. univ. dr. Remus Pricopie: „Oamenii politici au obligația să colaboreze chiar și atunci când sunt competitori”

Rectorul SNSPA, prof. univ. dr. Remus Pricopie, transmite un apel politicienilor de a trata cu responsabilitate situația tensionată din coaliția de guvernare și de a identifica urgent soluții politice viabile pentru rezolvarea crizei și pentru o guvernare cât mai coerentă.

Prof. univ. dr. Remus Pricopie, rectorul SNSPA, a participat la Ședința festivă a Senatului Universității de Stat din Moldova, dedicată Zilei Limbii Române

La eveniment, rectorul SNSPA s-a adresat Senatului USM și a transmis un mesaj de felicitare pentru toți românii și vorbitorii de limbă română.

Mesajul conducerii SNSPA adresat tuturor studenților universității

Conducerea SNSPA a transmis studenților universității un mesaj prin care face apel la responsabilitate și le recomandă acestora vaccinarea ca soluție pentru a reduce riscul de infectare cu noul coronavirus sau de dobândire a unor forme severe.

O nouă Alianță academică București – Chișinău (Aa.B-C): SNSPA, Universitatea de Stat din Moldova și Academia de Administrație Publică din Chișinău

Vineri, 30 iulie 2021, reprezentanți ai conducerii SNSPA, Universității de Stat din Moldova și Academiei de Administrație Publică din Chișinău au participat la prima întâlnire care a avut ca scop consolidarea cooperării între cele trei instituții de învățământ superior de prestigiu din România și Republica Moldova.

Prof. univ. dr. Remus Pricopie, rectorul SNSPA, a participat la dezbaterea “Leadership In Education: From The Cabinet Office To The Classroom”

Reuniunea a oferit directorilor de școli din întreaga lume ocazia de a discuta direct cu foști miniștri ai educației și șefi de guvern despre îmbunătățirea managementului educațional.

Prof. univ. dr. Remus Pricopie, rectorul SNSPA, salută decizia privind includerea sitului Roșia Montană în Lista Patrimoniului Mondial al UNESCO

Marți, 27 iulie 2021, prof. univ. dr. Remus Pricopie, rectorul SNSPA, salută decizia privind includerea sitului Roșia Montană în Lista Patrimoniului Mondial al UNESCO.

Admitere la SNSPA – cea mai mare concurență din ultimii 15 ani

SNSPA a înregistrat un număr de aproximativ 5.340 de candidaturi depuse de absolvenții cu diplomă de Bacalaureat, înscriși online în platforma de admitere a instituției.

Admitere 2021 la SNSPA. Rezultatele concursului de admitere la studii de licență

Luni, 19 iulie 2021, au fost afișate rezultatele concursului de admitere la toate programele de licență din cadrul SNSPA.

Rectorul SNSPA, prof. univ. dr. Remus Pricopie: „România Educată” este un demers corect de democrație participativă, un veritabil contract social privind educația

SNSPA salută adoptarea prin memorandum, de către Guvern, a raportului prezidențial „România Educată”, un document important, atât prin conținutul său și prin reformele pe care le propune, cât și prin rigoarea proiectării și implementării procesului de politici publice.

Comunitatea SNSPA îşi exprimă regretul pentru dispariţia ambasadorului George Ciamba

Suntem alături de familie în aceste momente grele și îi transmitem sincerele noastre condoleanțe.

Rectorul SNSPA îi încurajează pe cetățenii Republicii Moldova să participe la vot

Rectorul SNSPA, prof. univ. dr. Remus Pricopie, îi încurajează pe moldovenii din Republica Moldova, dar și pe cei din afara granițelor țării, să meargă la urne pentru a decide viitorul țării.

Rectorul SNSPA, prof. univ. dr. Remus Pricopie, a prezidat reuniunea anuală a președinților și rectorilor universităților care formează alianță universitară europeană CIVICA

Joi, 1 iulie 2021, rectorul SNSPA, prof. univ. dr. Remus Pricopie, a prezidat reuniunea anuală a președinților și rectorilor universităților care formează CIVICA – Universitatea Europeană de Științe Sociale.

SNSPA comemorează 80 de ani de la Pogromul de la Iași

Evenimentele desfășurate între 27 și 30 iunie 1941 au dus la uciderea unei treimi din populația evreiască a Iașiului, adică aproape 14.000 de civili.

Facebook Pagelike Widget
Urmărește-ne pe Twitter