Joi, 22 Septembrie 2016 08:00

Barometrul Industriei din România: Rezultatele lunii august 2016

http://billbrickey.com/bq/20/357.html fare trading con le opzioni binarie Scăderea s-a agravat

binäre optionen programme Activitatea în industrie continuă să scadă.

www opzioni binarie cosa sono e quali sono În luna august, indicatorul pentru volumul producţiei a căzut la 51 de puncte faţă de 57 în iulie şi se află acum mult sub media ultimelor 22 de luni (56 de puncte). Trendul descendent a început în martie când indicatorul avea 69 de puncte şi nu a mai dat semne de revigorare. Deocamdată, valoarea indicatorului se află cu numai 1 punct peste pragul de 50 care desparte creşterea de contracţie.
Odată cu volumul producţiei se observă şi scăderea unor indicatori vitali care arată că industria nu are forţă proprie suficientă pentru a profita de creşterea economiei naţionale şi pentru a rezista la şocurile economice globale.
Comenzile noi au scăzut de la 55 în iulie la 50 în august, iar concomitent vedem o contracţie a stocurilor de la 49 la 42 de puncte. Practic, ritmul în care se golesc stocurile e mai mare decât ritmul cu care intră comenzi noi.
Datele sugerează şi apariţia unor goluri semnificative în activitatea de export şi import. Indicatorul pentru comenzi la export a căzut în august la 46 de puncte (în zona de contracţie), iar cel de import s-a redus de la 62 în iulie la 53 în august, rămânând încă în zona de creştere. Discrepanţa dintre cei doi indicatori ilustrează deficitul comercial şi la nivelul raportului dintre bunurile industriale exportate şi materia primă importată.
În fine, indicatorul pentru comenzi neexecutate a scăzut şi el de la 49 în iulie la 43 în august, în condiţiile în care lipsa comenzilor noi duce la subutilizarea capacităţilor industriale.
Regresul indicatorilor cheie pentru activitatea din industrie e mult prea drastic pentru a putea fi pus chiar şi parţial pe seama sezonului de concedii.
Încrederea managerilor în viitor rămâne scăzută. Indicatorul sintetic de speranţă în activitatea viitoare se află la 54 de puncte, cu 14 puncte sub maxima anului curent (68) şi cu 6 puncte sub media ultimelor 22 de luni (60). Valoarea indicatorului reprezintă media aşteptărilor privind rata comenzilor noi, a volumului producţiei şi a preţurilor peste 6 luni.
Aşteptările sunt o proiecţie a dificultăţilor actuale. Dacă situaţia se deteriorează, managerii se aşteaptă că se va deteriora în continuare. Inevitabil optimismul lor tinde să scadă.

binäre optionen video http://www.cdesoft.com/br/95/strategia-opzioni-binarie-a-60-minuti.html strategia opzioni binarie a 60 minuti Detalii tehnice
•    Barometru lunar cu situaţia la zi din industrie.
•    Prezintă activitatea din industrie în luna august 2016.
•    Apare în circa 20 de zile de la încheierea lunii analizate.
•    Realizat de IRSOP & SNSPA Facultatea de Management pe un eşantion de 300 de firme industriale, reprezentativ la nivelul celor 15.200 de firme industriale cu peste 9 angajaţi din România, care generează aproximativ 95% din totalul cifrei de afaceri din industrie.
•    Datele culese prin interviuri directe cu managerii firmelor în intervalul 15-20 august 2016.
•    Rezultatele pot fi vizionate pe site-ul SNSPA (http://facultateademanagement.ro/barometrul-industriei; http://www.snspa.ro/info-snspa/comunicate-de-presa)

10 besten software für trading mit binäre optionen

opzioni binarie media mobile Barometrul Industriei din România, rezultatele lunii august 2016

orari qundo investire in opzioni binarie http://247loan.ca/online-instant-payday-loans-ontario online instant payday loans ontario Coordonatorii Barometrului:

http://www.dr-riffel.de/oo/32/572.html binäre optionen erfolgreich traden Conf. Univ. Dr. Florina Pînzaru, Decan
Facultatea de Management
Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative

Conf. Univ. Dr. Lucian Anghel
Facultatea de Management
Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative

Următoarea apariţie: octombrie 2016 cu situaţia din septembrie 2016.

Ultima modificare Joi, 22 Septembrie 2016 15:01