Joi, 20 Octombrie 2016 13:31

A patra ediţie a conferinţei internaţionale STRATEGICA 2016

bin%C3%A4re optionen kostenlos handeln În perioada 20-21 octombrie 2016, Şcoala Naţională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) - Facultatea de Management organizează, în parteneriat cu Banca Naţională a României (BNR) şi International Association for Knowledge Management, a patra ediţie a conferinţei Internaţionale STRATEGICA.

erfaringer med binære optioner

binaire opties plus500 Lucrările conferinţei vor fi deschise joi, 20 octombrie 2016, ora 15:30, la sediul Băncii Naţionale a României, în prezenţa prof. univ. dr. Daniel Dăianu, membru al Consiliului de Administraţie a Băncii Naţionale a României și membru al Academiei Române şi a rectorului SNSPA, prof. univ. dr. Remus Pricopie.

http://www.aenfinstallatietechniek.nl/?oa=binaire-opties-belasting-belgie&e48=b3 binaire opties belasting belgie Invitaţii speciali ai conferinţei sunt:
•    prof. Ettore Bolisani - Universitatea Padua, Italia şi preşedinte International Association of Knowledge Management;
•   prof. Dirk-Jan Kamann – Universitatea Pannonia, Veszprém, Ungaria şi director ştiinţific al Groningen Research Institute of Purchasing;
•    prof. Darren Dalcher – Universitatea Hertfordshire; director National Centre for Project Management, Marea Britanie;
•    prof. Ionuţ Dumitru – Academia de Studii Economice, Bucureşti; preşedinte al Consiliului Fiscal.

come impostare binary option robot În cea de-a doua zi a conferinţei, desfăşurată la sediul SNSPA (Bd. Expoziţiei, nr. 30 A, sector 1), vor susţine lucrări peste 100 de participanţi din 25 de ţări. Conferinţa se va încheia cu masa rotundă “Determinants of Economic Development”, organizată de Forumul Academic de Dezbateri Economice, o iniţiativă a mai multor cadre didactice din:  Facultatea de Management din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative, Facultatea de Relații Economice Internaționale din cadrul Academiei de Studii Economice, Universitatea Româno-Americană  şi Institutul de Economie Mondială.

Programul Conferinţei

http://petrinum.de/?pw=bin%C3%A4re-optionen-wie-funktioniert-das&540=07 binäre optionen wie funktioniert das STRATEGICA 2016 reprezintă o oportunitate de discuţii pentru mediul academic și de afaceri cu privire la evoluţiile curente ale modelelor de management, în contextul modificărilor internaţionale de natură economică, legislativă și guvernamentală. Aducând în același spaţiu membri ai comunităţii universitare, a celei de afaceri și instituţionale din mai multe ţări, STRATEGICA 2016 dezvoltă un cadru de reflecţie și dezbatere privind evoluţia actuală a sistemelor economice și socio-politice și a strategiilor pe care guvernele sau firmele le pot adopta în prezent.

http://hotmeal.net/?pg=binary-options-triangle binary options triangle Contact: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Ultima modificare Joi, 20 Octombrie 2016 13:36