Miercuri, 02 Noiembrie 2016 14:22

Prima ediție a conferinţei internaţionale ”Bucharest Security Conference”

rhb home loan calculator singapore În contextul evenimentelor pe care SNSPA le organizează  în aria sa de expertiză ca Școală de Guvernare în România, cu prilejul aniversării a 25 de ani de la înființarea ca entitate independentă, în intervalul 11-12 noiembrie 2016 va avea loc la București  conferința internațională ”Un mediu de securitate în schimbare: Noi amenințări, noi soluții”.

government of canada loans

http://compupal.biz/pd/201/3420.html bad credit loans online instant decision uk Conferința va fi organizată cu sprijinul Ministerului Afacerilor Externe, al Ministerului Apărării Naționale și al Cartierului General al NATO și va reprezenta prima ediție a  ”Bucharest Security Conference”, oferind în această perioadă o platformă de dezbatere în legătură cu securitatea și apărarea pe flancul de Est al frontierei Euro-Atlantice. Această conferință se dorește a fi o componentă academică a procesului exprimat în Formatul B9 de cooperare regională inaugurat anul trecut de România și Polonia, care va continua cu ministeriala din 8 noiembrie.  În urma conferinței din acest an va fi elaborat un raport pe care îl vom înainta Ministrului Afacerilor Externe al României și omologului din Polonia – în calitate de co-organizatori, pentru a sprijini eforturile de cooperare regională și în egală măsură pentru a contribui la organizarea viitorului Summit al ECE din 2017. 

http://www.zenoviaandrews.com/pq/35/618.html the market for loanable funds and government policy Detalii despre http://www.marcorambaldi.it/pw/155/2759.html one stop loan shop complaints Bucharest Security Conference, aici.

onlineloannetwork com review La conferinţa vor participa înalți oficiali civili și militari din cadrul NATO, din ministerele de apărare și externe din statele membre ale formatului B9, SUA, Turcia, Republica Moldova și de asemenea experți și reprezentanți ai mediului academic.

http://vilaroyal.rs/pc/19/347.html small business startup loan india Evenimentul se va desfăşura la Cercul Militar Naţional (Str. Constantin Mille, nr. 1, sector 1).

Programul conferinţei

citibank personal loans ny Toţi cei care doresc să participe sunt rugaţi să completeze http://www.carpetinstitute.com.au/pe/248/4328.html commercial construction loan budget worksheet acest formular, până miercuri, 9 noiembrie 2016.  Accesul la eveniment se va face în limita locurilor disponibile.


http://alltomfroer.se/pg/107/1873.html real online payday loan lenders Parteneri

http://rmreklam.se/pi/217/3800.html instant cash loans unemployed no credit check parteneri2

Ultima modificare Vineri, 03 Martie 2017 13:45