Luni, 27 Martie 2017 10:10

Masă rotundă pe tema viitorului Uniunii Europene

Luni, 27 martie 2017, Facultatea de Management, Departamentul de Relații Internaționale si Integrare Europeană și Center for EU Communication Studies din cadrul Facultății de Comunicare și Relații Publice organizează o masă rotundă pe tema viitorului Uniunii Europene. Evenimentul va avea loc la sediul SNSPA (Bd. Expoziției, nr. 30A, sector 1), parter, Sala multifuncțională, începând cu ora 15:00.

geld gemacht mit binären optionen Evenimentul este organizat în contextul Summit-ului UE, care va avea loc la Roma în data de 25 martie. În cadrul acestui Summit, prilejuit de aniversarea a 60 de ani de la semnarea Tratatului de la Roma, se vor promova pe agenda publică diferite scenarii cu privire la viitorul Uniunii Europene.

Pentru o abordare cât mai amplă a acestei teme, la eveniment vor participa specialiști din diplomație, afaceri europene, politica si economie.

AGENDA
15:00 - Cuvânt introductiv moderator: Conf. univ. dr. geld verdienen mit binären optionen erfahrungen Loredana Radu – Director al Departamentului de Comunicare și al Center for EU Communication Studies din cadrul Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA

15:10 – Afaceri europene si diplomație: Prof. univ. dr. http://www.my-coupons-2-go.com/ml/software-opzioni-binarie Iordan Bărbulescu – Președinte al Senatului SNSPA și Director al Departamentului pentru Relații Internaționale și Integrare Europeană, SNSPA

15:20 – Politic: Conf. univ. dr.  http://www.desirebutik.pl/mb/free-binary-options-account Cristian Pîrvulescu – Decan al Facultății de Științe Politice, SNSPA

15:30 – Politic: Lect. univ. dr. http://www.acte-auto.online/my/post-11105 Victor Negrescu - Europarlamentar, Departamentul pentru Relații Internaționale și Integrare Europeană, SNSPA

15:40 – Economie: Prof. univ. dr. see Daniel Dăianu – Membru al Academiei Române, Banca Națională a României, Departamentul pentru Relații Internaționale și Integrare Europeană, SNSPA

15:50 – Economie:  Dr. binary option signals free Ioana Petrescu – fost Ministru de Finanțe, Facultatea de Management, SNSPA

16:00 – Pozitia Romaniei pe scena UE: Dna. http://core94.com/mp/187/iq-opiton-treding.html iq opiton treding Angela Cristea  - Șef al Reprezentanței Comisiei Europene în România

16:15 - Discuție între participanții mesei rotunde moderată de Conf. univ. dr. enter Loredana Radu

16:45 - Întrebări din audiență

Vă rugăm să confirmaţi participarea la eveniment, până duminică, 26 martie 2017, completând best binary option bot acest formular.

Ultima modificare Luni, 27 Martie 2017 10:22