Luni, 27 Martie 2017 10:10

Masă rotundă pe tema viitorului Uniunii Europene

Luni, 27 martie 2017, Facultatea de Management, Departamentul de Relații Internaționale si Integrare Europeană și Center for EU Communication Studies din cadrul Facultății de Comunicare și Relații Publice organizează o masă rotundă pe tema viitorului Uniunii Europene. Evenimentul va avea loc la sediul SNSPA (Bd. Expoziției, nr. 30A, sector 1), parter, Sala multifuncțională, începând cu ora 15:00.

Evenimentul este organizat în contextul Summit-ului UE, care va avea loc la Roma în data de 25 martie. În cadrul acestui Summit, prilejuit de aniversarea a 60 de ani de la semnarea Tratatului de la Roma, se vor promova pe agenda publică diferite scenarii cu privire la viitorul Uniunii Europene.

Pentru o abordare cât mai amplă a acestei teme, la eveniment vor participa specialiști din diplomație, afaceri europene, politica si economie.

binäre optionen robot erfahrungen AGENDA
15:00 - Cuvânt introductiv moderator: Conf. univ. dr. esercizi operazioni binarie Loredana Radu – Director al Departamentului de Comunicare și al Center for EU Communication Studies din cadrul Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA

15:10 – Afaceri europene si diplomație: Prof. univ. dr. opzioni binarie cosa ne pensate Iordan Bărbulescu – Președinte al Senatului SNSPA și Director al Departamentului pentru Relații Internaționale și Integrare Europeană, SNSPA

15:20 – Politic: Conf. univ. dr.  regulated binary options brokers in the uk Cristian Pîrvulescu – Decan al Facultății de Științe Politice, SNSPA

15:30 – Politic: Lect. univ. dr. best binary options indicator Victor Negrescu - Europarlamentar, Departamentul pentru Relații Internaționale și Integrare Europeană, SNSPA

15:40 – Economie: Prof. univ. dr. 100 day loans interest rate Daniel Dăianu – Membru al Academiei Române, Banca Națională a României, Departamentul pentru Relații Internaționale și Integrare Europeană, SNSPA

15:50 – Economie:  Dr. investimenti opzioni binarie forum Ioana Petrescu – fost Ministru de Finanțe, Facultatea de Management, SNSPA

16:00 – Pozitia Romaniei pe scena UE: Dna. fash cash loan bad ctedit Angela Cristea  - Șef al Reprezentanței Comisiei Europene în România

16:15 - Discuție între participanții mesei rotunde moderată de Conf. univ. dr. binäre optionen mit mt4 Loredana Radu

16:45 - Întrebări din audiență

Vă rugăm să confirmaţi participarea la eveniment, până duminică, 26 martie 2017, completând acest formular.

Ultima modificare Luni, 27 Martie 2017 10:22