Vineri, 31 Martie 2017 13:34

Reuniunea absolvenţilor Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice-SNSPA

http://www.discount-a-finder.com/mg/wer-kennt-die-plattform-anyoption Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) este una dintre instituțiile reprezentative de învățământ din România, care s-a afirmat ca o şcoală de comunicare de renume.  În 24 de ani de activitate, profesorii Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice-SNSPA au format peste 14.000 de absolvenţi de studii de licenţă, masterat, doctorat şi studii postuniversitare, generații de experți în domeniile comunicării, relaţiilor publice şi publicităţii.

see

http://yogastlouis.com/oq/92/segnali-opzioni-binarie-senza-registrazione.html Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice-SNSPA se mândrește cu absolvenţii săi, mulţi dintre ei fiind o sursă de inspiraţie pentru noile generaţii.

click Joi, 6 aprilie 2017,  absolvenţii și prietenii Facultății de Comunicare și Relații Publice din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) sunt invitați să participe la o reuniune specială. Se vor reuni pentru prima dată în cadrul unei întâlniri formale, în noul sediu al SNSPA, reprezentanții diferitelor generații care s-au format la Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice-SNSPA, alături de foști și actuali profesori.

La eveniment vor participa: prof. univ. dr. Remus Pricopie, rectorul SNSPA, prof. univ. dr. Alina Bârgăoanu, decanul Facultății de Comunicare și Relații Publice şi cei trei invitați speciali din rândul absolvenţilor: Excelenţa Sa, Tatiana Iosiper, Ambasadorul României în Japonia (mesaj video), Raluca Mihălăchioiu, Managing Partner, The Public Advisors, Anca Oreviceanu, Dacia şi Grup Renault Romania.

Absolvenţii Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice-SNSPA au ales profesii pline de provocări și concurează într-un mediu neiertător.  „Absolvenţii facultăţii noastre sunt cei mai importanți purtători ai spiritului comunității academice care definește Facultatea de Comunicare și Relații Publice din SNSPA. Prin intermediul lor, profesionalismul, creativitatea, pasiunea pentru comunicare sunt duse acolo unde fiecare dintre ei au ales să-și construiască o carieră. Le propunem absolvenţilor noştri un dialog între generaţii, o întâlnire în care să ne amintim de anii studenţiei, de entuziasmul şi creativitatea cu care au făcut primii paşi în cariera lor. Şi, fiindcă ne dorim să-i aducem în amfiteatre pe cei mai buni din industria de profil, sperăm ca absolvenţii să devină o prezenţă constantă în viaţa facultăţii, mentori pentru actualii studenţi”, prof. univ. dr. Alina Bârgăoanu, decanul Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice-SNSPA.

get link
Evenimentul se va desfăşura la sediul SNSPA din Bd. Expoziţiei, nr. 30 A, sector 1, etaj 1, Amfiteatrul 1, începând cu ora 18:00. Înscrieri, aici.

app piú semplice per le opzioni binarie http://www.coupon-apps.info/mi/giocare-con-opzioni-binarie Programul evenimentului:
17:30-18:00 Sosirea participanților
18:00-19.00 Panel de deschidere și panelul absolvenților
19.00-19.30 #CeIsprăviAuMaiFăcutAlumniiNoștri? Alumnii FCRP povestesc despre studenție și despre viața de după facultate în dialog cu profesorii lor.
19.30-20.00 Vizitarea noului sediu al facultății
20.00 Recepție