Joi, 06 Aprilie 2017 11:09

Prima reuniune a absolvenţilor Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice-SNSPA

opzioni binarie strategy Joi, 6 aprilie 2017,  absolvenţii și prietenii Facultății de Comunicare și Relații Publice din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) sunt invitați să participe la o reuniune specială. Se vor reuni pentru prima dată în cadrul unei întâlniri formale, în noul sediu al SNSPA, reprezentanții diferitelor generații care s-au format la Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice-SNSPA, alături de foști și actuali profesori. Evenimentul se va desfăşura la sediul SNSPA din Bd. Expoziţiei, nr. 30 A, sector 1, etaj 1, Amfiteatrul 1, începând cu ora 18:00.

sito scommesse opzioni binarie La eveniment vor participa: prof. univ. dr. Remus Pricopie, rectorul SNSPA, prof. univ. dr. Alina Bârgăoanu, decanul Facultății de Comunicare și Relații Publice şi trei invitaţi speciali din rândul absolvenţilor: Excelenţa Sa, Tatiana Iosiper, Ambasadorul României în Japonia (mesaj video), Anca Oreviceanu, Dacia şi Grup Renault Romania şi Raluca Mihălăchioiu, Managing Partner, The Public Advisors.

http://www.parsytec.de/of/77/der-beste-binre-optionen-broker.html der beste binäre optionen broker miglior siti opzioni binarie Tatiana Iosiper a fost numită Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al României în Japonia în august 2016. Tatiana Iosiper și-a început cariera diplomatică în 1992. A efectuat misiuni diplomatice în Statele Unite ale Americii (1996-2000 și 2001-2006) și Israel (2007-2013). A fost purtător de cuvânt al MAE și director al Direcției Relații cu Mass Media (2000-2001). În 2002 a primit Diploma de merit acordată de Preşedintele României pentru contribuţia la aderarea României la NATO.

http://elisemay.com/bd/19/youtube-opzioni-binarie.html youtube opzioni binarie http://citrusfx.com/bw/83/1422.html opzioni binarie si o no Anca Oreviceanu are 16 ani de comunicare în sistemul public, la Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului, şi în cele mai mari 2 companii din România, OMV Petrom și Dacia&Grupul Renault România, unde a coordonat departamentele de comunicare.

Cu o experienţă în relaţii publice de peste 10 ani, binäre optionen wie viel geld Raluca Mihălăchioiu a înfiinţat propria sa agenţie de PR: The Public Advisors, pe care a introdus-o cu succes în topurile celor mai influente angenţii de PR din România.

Program

17:30-18:00     http://schaefer-mode.de/oj/70/binre-optionen-israel.html binäre optionen israel Sosirea participanților
18:00-19.30   http://www.parsytec.de/of/86/binre-optionen-bersicht.html binäre optionen übersicht Panel de deschidere: prof. univ. dr. Remus Pricopie, rectorul SNSPA, prof. univ. dr. Alina Bârgăoanu, decanul Facultății de Comunicare și Relații Publice, Excelenţa Sa, Tatiana Iosiper, ambasadorul României în Japonia (mesaj video), Anca Oreviceanu director comunicare, Dacia si Grup Renault Romania, Raluca Mihălăchioiu, Managing Partner, The Public Advisors.

kostenlos binäre optionen Panelul profesorilor: prof.univ. dr. Paul Dobrescu, prof. univ. dr. Nicoleta Corbu, prof. univ. dr. Nicolae Frigioiu, prof. univ dr. Ion Chiciudean, c.d.a Alexandru Cârlan. Moderator: conf. univ. dr. Loredana Ivan
Absolvenţii Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice povestesc despre studenție și despre viața de după facultate, în dialog cu profesorii lor.

19.30-20.00     http://www.hennecke.de/by/1/erfahrungen-mit-binren-optionen.html erfahrungen mit binären optionen Vizitarea noului sediu al facultății
20.00     http://www.desteneer.com/ba/91/segnali-di-opzioni-binarie-funzionano-o-son-kuna-truffa.html segnali di opzioni binarie funzionano o son kuna truffa Recepție

Ultima modificare Joi, 06 Aprilie 2017 11:59