Sâmbătă, 15 Martie 2014 00:00

25 years later: Building an efficient public administration – Best practices and challenge

Joi, 20 martie 2014, începând cu orele 10, Institutul Polonez din Bucureşti, Ambasada Marii Britanii la Bucureşti, Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative şi Facultatea de Administraţie Publică a SNSPA organizează conferinţa internaţională 25 years later: Building an efficient public administration – Best practices and challenges. Conferinţa se va desfăşura în limba engleză la sediul SNSPA (strada Povernei 6, sector 1), sala 12. 

Zithromax è un antibiotico a largo spettro. Prima di assegnare farmaco paziente per determina la sensibilità per i capelli che ha causato la malattia in questo paziente. dovrebbe essere sempre presa un'ora prima dei pasti o 2 ore dopo un pasto. Il farmaco viene assunto solo 1 volta al giorno.

Conferința se adresează practicienilor din sectorul public, cercetătorilor, jurnaliștilor și studenților interesați de eficiența și profesionalismul administrației publice.

Invitați speciali la dezbatere: Jan Pastwa, director al Școlii Naționale de Adminstrație Publică, Polonia, Maja Wawrzyk, directorul Institutului Polonez din București, David Laughrin, înalt funcționar public cu experiență în Marea Britanie, Australia și Noua Zeelandă, prof. univ. dr. Călin Hințea, decan al Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării din cadrul Universității Babeș-Bolyai, fost secretar de stat, Cancelaria Prim-Ministrului, prof. univ. dr. Alina Bârgăoanu, rectorul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative. Moderator al evenimentului este Camelia Spătaru, fost purtător de cuvânt al Guvernului.

is an anti-anxiety medication in the benzodiazepine family, the same family that includes Withdrawals from diazepam Xanax is not recommended for use in. Căderea comunismului în Europa Centrală și de Est acum 25 de ani a însemnat nu numai o schimbare a paradigmei economice și politice, dar și o revoluție în ceea ce privește conceptul general de stat. În timpul transformării, administrațiile publice din Europa au luat măsuri serioase în vederea îmbunătățirii serviciilor. Intrarea în vigoare a noilor reglementări privind liberul acces la informațiile de interes public, transparența proceselor de luare a deciziilor și de recrutare meritocratică a funcționarilor publici au generat schimbări substanțiale în înțelegerea și furnizarea serviciilor publice. În plus, construirea de parteneriate dincolo de granițele guvernamentale tradiționale și gestionarea rețelelor pe mai multe nivele au devenit noul modus operandi al administrațiilor publice europene. Ce am învățat din aceste experiențe și ce provocări se prefigurează? Ce inovații va aduce viitorul pentru funcționarii publici și ce opțiuni de reforme mai pot fi luate în calcul? Acestea sunt doar câteva din temele propuse spre dezbatere în cadrul conferinței.

Ultima modificare Sâmbătă, 15 Martie 2014 12:50