Miercuri, 20 Februarie 2013 12:55

Profesorul Léon F. Wegnez, Doctor Honoris Causa al SNSPA

Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative a acordat titlul de Doctor Honoris Causa profesorului Léon F. Wegnez, Secretary General, International Association of the Distributive Trade (A.I.D.A. Bruxelles). Manifestarea s-a desfășurat vineri, 15 februarie 2013, la Bruxelles, la Clubul Diplomatic din Belgia.

Profesorul Léon F. Wegnez este consilier ştiinţific al Universităţi din Montreal, Canada, Universităţii din Liège, Belgia, şi al Universităţii de Medicină și Farmacie "Carol Davila", România. Ca parte a carierei sale academice, profesorul Wegnez a contribuit la formarea post-universitară a multor absolvenți din țări în curs de dezvoltare. Este membru al Academiei Franceze de Științe Comerciale.

Profesorul Léon F. Wegnez are o experienţă îndelungată în diverse domenii, cărora le-a dedicat numeroase lucrări şi peste 2.100 de articole care au fost publicate în reviste belgiene şi internaţionale. De asemenea, a publicat peste douăzeci de volume în domeniul tehnologiei informației - este primul autor din Belgia care a scris în limba franceză o carte în domeniul informaticii, robotică și inteligență artificială, în domeniul construcției europene, al viziunii japoneze asupra managementului afacerilor, în domeniul formării şi a normelor care reglementează relațiile diplomatice.

Cariera profesorului Léon F. Wegnez s-a dezvoltat în cadrul organizațiilor de studiu și de formare, belgiene și internaționale, unde a ocupatși deține funcţii de conducere: Comité Royal Belge de la Distribution, Club Diplomatique de Belgique, l’Association internationale de la Distribution, l’Association internationale Urbanisme et Commerce, l’Association internationale du libre-service, l’Institut de Codification Belgique-Luxembourg etc.

Profesorul Léon F. Wegnez a primit mai multe distincții belgiene și internaționale, printre care Officier de l’Ordre de Léopold (2012), Officier de l’Ordre de la Couronne (2002), Chevalier de l’Ordre de la Couronne (1980) și Chevalier de l’Ordre des Saints Maurice et Lazare (Maison Royale de Savoie).

Cariera profesorului Léon F. Wegnez s-a dezvoltat în cadrul organizațiilor de studiu și de formare, belgiene și internaționale, unde a ocupat și deține funcţii de conducere: Comité Royal Belge de la Distribution, Club Diplomatique de Belgique, l’Association internationale de la Distribution, l’Association internationale Urbanisme et Commerce, l’Association internationale du libre-service, l’Institut de Codification Belgique-Luxembourg etc.

Profesorul Léon F. Wegnez a primit mai multe distincții belgiene și internaționale, printre care Officier de l’Ordre de Léopold (2012), Officier de l’Ordre de la Couronne (2002), Chevalier de l’Ordre de la Couronne (1980) și Chevalier de l’Ordre des Saints Maurice et Lazare (Maison Royale de Savoie).

Zithromax è un antibiotico a largo spettro. Prima di assegnare farmaco paziente per definire la sensibilità per i capelli che ha causato la malattia in questo paziente. dovrebbe essere sempre presa un'ora prima dei pasti o 2 ore dopo un pasto. Il farmaco viene assunto solo 1 volta al giorno.

Ultima modificare Joi, 20 Martie 2014 12:58