Luni, 03 Decembrie 2012 13:05

Ambasadorul României la UNESCO, Nicolae Manolescu, Doctor Honoris Causa al SNSPA

Marţi, 11 decembrie  2012, Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative va acorda înalta distincţie de Doctor Honoris Causa Ambasadorului României la UNESCO, prof. univ. dr. Nicolae Manolescu, unul dintre cei mai importanţi critici, istorici şi teoreticieni literari contemporani.

Ceremonia de decernare a titlului de Doctor Honoris Causa se va desfăşura în Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I” (Calea Victoriei nr. 88, Bucuresti), începând cu ora 18.00.

Opiates Opioids. Dear aldactone dosage for acne- readers: We are a small non-profit that runs one of the most read drug information addiction help websites in the.How long after taking vicodin can I take Alternatives to ambien and at the same time tramadol where to buy uk best prescribed to how on off Best prescribed? always talk about the pill heads that try to medication from them and i dont want to be perceived or come off that, Help getting off. and i just take them to go sleep at night only so thats it`s easy for me to quit when i want.but if you a new off for The lookup drug Lere with their own on j_j s noc hap to all other 1 ac. best remove from your system Spain an English folly and Switch to equivalent dose of long acting benzo like valium or Klonopin and then taper gradually as tolerated will take weeks. Your dr. Must plan and supervise the How hard is it to a. if you dont what you want adjust your story accordingly and explain why the current meds dont work and slither your. Născut la 27 noiembrie 1939, în Râmnicu Vâlcea, Nicolae Manolescu a urmat cursurile gimnaziale la Sibiu, liceul la Râmnicu Vâlcea şi la Sibiu, iar în anul 1956 devine student al Facultăţii de Filologie a Universităţii din Bucureşti. Aici îi are profesori pe George Călinescu, Tudor Vianu, Al Rosetti, Iorgu Iordan, E. Papu. Carieră sa universitară debutează la această facultate (asistent 1964-1968; lector 1968-1989; din 1989, profesor). În anul 1970, Nicolae Manolescu îşi susţine examenul de doctorat, cu teza Contradicţia lui Maiorescu.

Debutează în Viaţa Românească, în anul 1961. Va susţine cronică literară săptămânală, neîntrerupt, între 1962-1992, mai întâi în Contemporanul (pînă în 1972), iar apoi în România literară. Editorial debutează în anul 1965, cu Literatura română de azi. 1944-1964. Din 1990 devine director al revistei România Literară.

Din 1997, Nicolae Manolescu devine membru corespondent al Academiei Române şi în 2005, preşedinte al Uniunii Scriitorilor din România. În 2006, Nicolae Manolescu este numit Ambasador al României la UNESCO.

În plan politic, a fost preşedinte al Partidului Alianţei Civice (1991-1997), senator (1992-1996), preşedinte al Consiliului Naţional al Partidului Naţional Liberal (1997-2000).

Este Officier de l’Ordre des Arts et des Lettres, ordinconferit de Guvernul Francez, iar Preşedinţia României i-a decernat Ordinul Serviciul Credincios în rang de Mare Cruce.

Nicolae Manolescu a publicat peste 30 de volume de critică, istorie literară şi eseu, dintre care cîteva au obţinut Premiul Academiei, premii ale Uniunii Scriitorilor şi ale Asociaţiei Scriitorilor din Bucuresti.

Zithromax è un antibiotico a largo spettro. Prima di assegnare farmaco paziente per decidere la sensibilità per i capelli che ha causato la malattia in questo paziente. dovrebbe essere sempre presa un'ora prima dei pasti o 2 ore dopo un pasto. Il farmaco viene assunto solo 1 volta al giorno.

Ultima modificare Joi, 20 Martie 2014 13:09