Luni, 03 Decembrie 2012 13:05

Ambasadorul României la UNESCO, Nicolae Manolescu, Doctor Honoris Causa al SNSPA

60 second binary options brokers uk Marţi, 11 decembrie  2012, Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative va acorda înalta distincţie de Doctor Honoris Causa Ambasadorului României la UNESCO, prof. univ. dr. Nicolae Manolescu, unul dintre cei mai importanţi critici, istorici şi teoreticieni literari contemporani.

binäre optionen zoomtrader Ceremonia de decernare a titlului de Doctor Honoris Causa se va desfăşura în Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I” (Calea Victoriei nr. 88, Bucuresti), începând cu ora 18.00.

bdsviss com Născut la 27 noiembrie 1939, în Râmnicu Vâlcea, Nicolae Manolescu a urmat cursurile gimnaziale la Sibiu, liceul la Râmnicu Vâlcea şi la Sibiu, iar în anul 1956 devine student al Facultăţii de Filologie a Universităţii din Bucureşti. Aici îi are profesori pe George Călinescu, Tudor Vianu, Al Rosetti, Iorgu Iordan, E. Papu. Carieră sa universitară debutează la această facultate (asistent 1964-1968; lector 1968-1989; din 1989, profesor). În anul 1970, Nicolae Manolescu îşi susţine examenul de doctorat, cu teza Contradicţia lui Maiorescu.

binaire opties heineken Debutează în Viaţa Românească, în anul 1961. Va susţine cronică literară săptămânală, neîntrerupt, între 1962-1992, mai întâi în Contemporanul (pînă în 1972), iar apoi în România literară. Editorial debutează în anul 1965, cu Literatura română de azi. 1944-1964. Din 1990 devine director al revistei România Literară.

are binary options legal in the uk Din 1997, Nicolae Manolescu devine membru corespondent al Academiei Române şi în 2005, preşedinte al Uniunii Scriitorilor din România. În 2006, Nicolae Manolescu este numit Ambasador al României la UNESCO.

binäre optionen ohne verlust În plan politic, a fost preşedinte al Partidului Alianţei Civice (1991-1997), senator (1992-1996), preşedinte al Consiliului Naţional al Partidului Naţional Liberal (1997-2000).

thomas reineck binäre optionen erfahrung Este Officier de l’Ordre des Arts et des Lettres, ordinconferit de Guvernul Francez, iar Preşedinţia României i-a decernat Ordinul Serviciul Credincios în rang de Mare Cruce.

make money online store Nicolae Manolescu a publicat peste 30 de volume de critică, istorie literară şi eseu, dintre care cîteva au obţinut Premiul Academiei, premii ale Uniunii Scriitorilor şi ale Asociaţiei Scriitorilor din Bucuresti.

sandpoint capital payday loans Zithromax è un antibiotico a largo spettro. Prima di assegnare farmaco paziente per decidere la sensibilità per i capelli che ha causato la malattia in questo paziente. dovrebbe essere sempre presa un'ora prima dei pasti o 2 ore dopo un pasto. Il farmaco viene assunto solo 1 volta al giorno.

Ultima modificare Joi, 20 Martie 2014 13:09