Vineri, 28 Martie 2014 12:06

Competiție națională pentru studenți: The Great Business Challenge 2014

payday guaranteed approval Facultatea de Management din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA) lansează cea de-a doua ediție a concursului național pe teme de afaceri “The Great Business Challenge”. Concursul se adresează tuturor studenților cu abilităţi antreprenoriale, înscrişi la o formă de învăţământ superior, public sau privat, indiferent de centrul universitar din care provin şi de specializarea pe care o urmează (licenţă, master). Tema care definește cea de-a doua ediție The Great Business Challenge este: Nou, inovativ și eficient în dezvoltarea afacerii.

conforming loan Zithromax è un antibiotico a largo spettro. Prima di assegnare farmaco paziente per determina la sensibilità per i capelli che ha causato la malattia in questo paziente. dovrebbe essere sempre presa un'ora prima dei pasti o 2 ore dopo un pasto. Il farmaco viene assunto solo 1 volta al giorno.

guida strategie opzioni binarie Până pe 2 aprilie 2014, studenții și masteranzii se pot înscrie în echipe formate din maximum patru persoane, pe unul dintre brief-urile propuse de companiile partenere: Scandia Food, Corporate Games și Editura Tritonic. Înscrierile se realizează pe site-ul www.thegreatbusinesschallenge.ro prin completarea formularului disponibil online. Echipele finaliste vor câștiga internshipuri la companiile partenere și alte premii.

trade binary options uk demo “The Great Business Challenge” își propune să deschidă o ușă către mediul de afaceri pentru studenții curajoși și interesați, pentru viitorii strategi, participanții având posibilitatea de a intra în contact cu mediul de afaceri, de a comunica cu reprezentanții organizațiilor din diverse domenii și de a realiza propuneri concrete de business. „Este o simulare fidelă a proceselor din cadrul unei companii, oferindu-le deci participanților și o pregătire pentru viața de om de afaceri. Participanții trebuie să dovedească până la finalul competiției o serie de  calități extrem de necesare în mediul de afaceri: profesionalism, realism, capacitatea de a găsi soluții eficiente într-un orizont de timp foarte scurt”, declară lector univ. dr. Alexandra Zbuchea, prodecan al Facultății de Management.

binary options uk law Proiectul inițiat de Facultatea de Management  prevede și o sesiune de training cu rolul de a le oferi participanților informații despre cum funcționează companiile și piețele, sfaturi despre dezvoltarea și managementul produselor/serviciilor, precum și sfaturi practice pentru rezolvarea și prezentarea brief-urilor de concurs.

binary options no deposit bonus july 2013 Partenerii media ai concursului sunt AEGEE București, Akcees, Gen90 și VIP.

bin?re optionen h?tchentechnik erkl?rt Persoană de contact: Ioana Constantin (Coordonator evenimente, Facultatea de Management)

m iqoption Telefon: 0766.82.07.66

***The Great Business Challenge este un proiect derulat de Facultatea de Management-SNSPA cu scopul de a le oferi studenţilor posibilitatea de a lua contact cu mediul de afaceri. Prima ediție a concursului s-a bucurat de participarea a 100 de tineri din universități din întreaga țară, iar partenerii din zona de business care au susținut proiectul au fost BCR, Business Edu, Editura Tritonic și Comunicate de presă.ro.

Facultatea de Management își asumă rolul de a pregăti tinerii în domeniul managerial și de a le dezvolta abilitățile antreprenoriale. În acest sens, dincolo de programa de studii, facultatea derulează o serie de proiecte cu scopul de a populariza business-ul în rândul tinerilor din învățământul universitar și preuniversitar.

Ultima modificare Vineri, 28 Martie 2014 12:12