Luni, 07 Aprilie 2014 09:20

Workshop Jean Monnet „Euroscepticism şi europopulism în contextul alegerilor pentru Parlamentul European 2014”

http://www.sgrewe.de/ok/106/ bücher zu binäre optionen Workshop-ul "Euroscepticism si europopulism in contextul alegerilor pentru Parlamentul European" va avea loc pe 9, 10 și 11 aprilie la SNSPA (str. Povernei nr. 6, Bucuresti), în sala 111, conform agendei care poate fi accesată la link-ul de mai jos. În fiecare dintre cele trei zile, experți în afaceri europene (jurnaliști, consultanți și profesori) vor dialog cu membri ai societății civile pe maginea unor aspecte "soft" ale alegerilor parlamentare din mai 2014, precum impactul crizei economice asupra leadership-ului european sau ”gap-ul” de comunicare dintre UE și cetățenii Statelor-Membre.

http://www.jaleh.de/or/40/broker-anyoption-bewertung-binre-optionen.html broker anyoption bewertung binäre optionen

http://elisemay.com/bd/95/strategie-operative-opzioni-binarie.html strategie operative opzioni binarie Zithromax è un antibiotico a largo spettro. Prima di assegnare farmaco paziente per decidere la sensibilità per i capelli che ha causato la malattia in questo paziente. dovrebbe essere sempre presa un'ora prima dei pasti o 2 ore dopo un pasto. Il farmaco viene assunto solo 1 volta al giorno.

opzioni binarie trading automatico

http://www.funatics.de/oa/85/1466.html sicherste und beste plattform für binäre optionen
Alegerile pentru Parlamentul European, care vor avea loc la finalul lunii mai 2014, reprezintă unul dintre cele mai vizibile și controversate evenimente pe plan european. Controversele sunt generate, printre altele, de îngrijorarea marcată a liderilor europeni cu privire la ascensiunea partidelor eurosceptice în Parlamentul European. În prezent, se estimează că aproximativ 25% dintre viitorii europarlamentari vor fi reprezentanți ai partidelor eurosceptice. Aceste partide sunt situate la extremele spectrului politic, fiind caracterizate de tendința de a transforma UE într-un ”țap ispășitor” simbolic, dar suficient de real pentru a mobiliza atitudini anti-europene și valuri de contestare publică.
Potrivit Tratatului de la Lisabona (2009), care atribuie Parlamentului European puteri sporite, inclusiv responsabilitatea de a alege viitorul Președinte al Comisiei Europene, alegerile europarlamentare din mai 2014 dețin o miză mult mai importantă decât precedentele alegeri europene, acestea din urmă fiind percepute ca ”alegeri de mâna a doua”. În plus, așa cum arată și Eurobarometrele din perioada 2008 – 2013, alegerile din mai 2014 se desfășoară pe fondul unui climat de nemulțumire cu privire la performanța actuală și viitoare a UE, generat și/sau accentuat de criza economică și socio-politică din UE.
Workshop-ul propus de echipa de cercetători din cadrul EU Communication Think Tank (FCRP-SNSPA) va clarifica numeroase aspecte mai puțin evidente (deși foarte importante), care îi vor ajuta pe participanți să plaseze alegerile din mai 2014 în contextul crizei de leadership a Uniunii Europene.
Acest eveniment se desfăşoară în parteneriat cu Institutul European din Romania și Centrul Europe Direct, care, în ultima zi de workshop (11 aprilie), propun tema „Votează pentru Europa! Votează pentru tine!”. La dezbatere au confirmat participarea următorii eurodeputați: Cristian Preda, Sebastian Bodu, Renate Weber (mesaj video), Ioan Mircea Pașcu (mesaj video), Adina Vălean (mesaj video).
Participanții la workshop vor primi certificate de participare Jean Monnet Chair.
Proiectul Jean Monnet Chair ”EU Communication and the Public Sphere” este finanțat de Comisia Europeană – Life-Long Learning Program - și are ca principal obiectiv crearea unui nou curs pe tema sferei publice europene. Profesorul Jean Monnet este Alina Bârgăoanu, rector al SNSPA și profesor universitar în cadrul Facultății de Comunicare și Relații Publice (SNSPA), unde predă câteva cursuri dedicate comunicării în context european: EU Communication Policy, Design and Implemention of EU-Funded Projects, Mass-media and Society. Alina Bârgăoanu este inițiatoare a EU Communication Think Tank - primul grup de lucru și de cercetare dedicat sferei publice europene și problematicii asociate acesteia.

il mio sistema per investire con le opzioni binarie download

http://billbrickey.com/bq/22/379.html software previsioni opzioni binarie AGENDA EVENIMENTULUI

opzioni binarie scam

consigli opzioni binarie FORMULARUL DE ÎNSCRIERE