Joi, 10 Aprilie 2014 09:37

Cum vor petrece elevii săptămâna "Şcoala Altfel" la SNSPA. Activităţi dedicate liceenilor în perioada 7-11 aprilie 2014


În săptămâna 7–11 aprilie 2014, Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) oraganizează o serie de evenimente speciale pentru liceeni, integrate în perioada dedicată activităţilor educative extracurriculare şi extraşcolare, în cadrul programului naţional „Şcoala altfel: Să ştii mai multe, să fii mai bun!“. Săptămâna se va încheia cu prima sesiune de pretestare, organizată de Facultatea de Științe Politice, pentru admiterea 2014.

 

Zilele Porţilor Deschise la SNSPA
În perioada 7-11 aprilie 2014, Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) îi aşteaptă pe elevii de liceu la o nouă ediţie a Zilelor Porţilor Deschise. Evenimentul, organizat de Centrul de Consiliere şi Orientare Profesională (CeCOP) al SNSPA, se va desfăşura la sediul instituţiei (Str. Povernei, nr. 6, sector 1), între orele 10.00-18.00. Programul pregătit pentru liceeni cuprinde discuţii cu studenţii şi profesorii celor patru facultăţi din cadrul SNSPA, astfel încât toți cei care doresc să susțină admiterea la SNSPA să fie cât mai bine informați privind oferta educațională a instituției și procedurile de admitere din vară.
Detalii despre eveniment, pe admitere.snspa.ro

Zilele Facultăţii de Management
Toți elevii care își doresc o carieră în management sau marketing sunt invitați la Zilele Facultății de Management, în perioada 7 – 12 aprile 2014. Programul ediției de anul acesta este centrat pe tematica lecțiilor din sport pentru un management performant. Liceenii vor începe săptămâna cu prelegeri despre “Lecții din sport pentru manageri” și dezbateri privind “Carieră în multinațională sau propria afacere?” și vor încheia săptămâna cu o vizită la Muzeul Sportului și o întrecere cu bicicleta pe Șoseaua Kiseleff între viitorii manageri.
Înscrieri și detalii despre întregul program, pe facultateademanagement.ro

Prima sesiune de pretestare la Facultatea de Ştiinţe Politice
By using the Savings Card you use commercialprivate insurance and your out-of-pocket expense for a 30-day supply of is 9 or less. Learn more about Xanax side effects in women (, XR, Niravam), including a description, generic and, drug class and mechanism, preparations, storage, reasons for Lists the various available for medicines containing alprazolam. Find information on alprazolam use, treatment, drug class and molecular formula. Elevii din clasele a XII-a, care vor să devină studenți ai Facultății de Ştiinţe Politice din cadrul SNSPA, au şansa de a-şi verifica din timp cunoştinţele, sâmbătă, 12 aprilie 2014, în cadrul primei sesiuni de pretestare. Înscrierile se pot face online, până pe 10 aprilie, pe site-ul admitere.politice.ro. Pretestarea, organizată la sediul SNSPA, constă în susținerea unui examen scris, la una dintre disciplinele de concurs (Filosofie, Sociologie, Economie, Psihologie, Istorie sau Matematică).
În luna iulie 2014, imediat după examenul de bacalaureat, Facultatea de Ştiinţe Politice organizează o a doua sesiune de pretesare, ocazie pentru cei care s-au hotărât mai târziu la ce facultate vor sa să meargă dar şi pentru cei care vor să-şi mărească media de admitere obţinută în prima sesiune de pretestare.
Facultatea de Științe Politice din SNSPA are patru specializări: științe politice, relații internaționale și studii europene, sociologie și psihologie.
Detalii despre admitere și înscrieri online, pe admitere.politice.ro

Ultima modificare Luni, 06 Martie 2017 16:12