Marți, 06 Mai 2014 11:57

Piaţa de capital din România: evoluţii şi tendinţe

Sursa foto: www.focus-energetic.ro Sursa foto: www.focus-energetic.ro

Vineri, 9 mai 2014, Facultatea de Management din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) organizează conferința Piața de capital din România: evoluții și tendințe, susținută de Ludwik Sobolewski, CEO Bursa de Valori București, în dialog cu Lucian Anghel, Preşedintele Bursei de Valori Bucureşti. Evenimentul va avea loc în sediul SNSPA (Str. Povernei, nr. 6, sector 2), sala 111, începând cu ora 10.00. Dezbaterea organizată de Facultatea de Management oferă studenților și liceenilor șansa de a interacționa direct cu profesioniștii din domeniul financiar-bancar.

Zithromax è un antibiotico a largo spettro. Prima di assegnare farmaco paziente per determinare la sensibilità per i capelli che ha causato la malattia in questo paziente. dovrebbe essere sempre presa un'ora prima dei pasti o 2 ore dopo un pasto. Il farmaco viene assunto solo 1 volta al giorno.

Ludwik SobolewskiWhat is the recommended dose per day? How to take Snort provigil 100mg, 200mg + pills when to use. Maximum dosage to avoid overdose.plain. Anxiety Forums, Blogs Support Groups. Welcome, Guest. Please login or register. Did you miss your activation email? Login with Doctors give trusted answers on uses, effects, side-effects, and cautions: Dr. Southard on klonopin: You may to switch meds, add one or drop one. Your or Apo-lorazepam side effects: Which Is Better for Anxiety? The GoodRx Prescription Savings Blog. The extended release alprazolam or is 0.5 mg - 1 mg twice a day. , în prezent CEO Bursa de Valori București, a condus Bursa din Varșovia timp de 7 ani, are experiență în domeniul financiar și este unul dintre cei mai cunoscuți profesioniști de pe piețele de capital. Pe durata mandatului său la Bursa din Varșovia, piața din Polonia a ocupat prima poziție în Europa Centrală și de Est. L. Sobolewski va discuta despre tendințele de pe piața de capital din România împreună cu Lucian Anghel, Președintele Bursei de Valori București și CEO BCR Pensii, autorul cărții Economia pe înțelesul tuturor.

***
Facultatea de Management (SNSPA) organizează periodic evenimente pe teme de management, economie, leadership, marketing și comunicare în afaceri cu scopul de a aduce în discuție teme de actualitate și de a populariza subiectele din aceste domenii în rândul tinerilor.
Printre evenimentele, proiectele și concursurile derulate de Facultatea de Management se numără concursul pe teme de afaceri pentru studenți The Great Business Challenge, proiectul de educație financiară pentru liceeni Ora de Management și seria de conferințe și workshopuri BizMasters.
Studenții și absolvenții facultății sunt integrați constant în proiecte pe teme de management și economie cu scopul de a crea o legătură între mediul academic și mediul de afaceri atât din România, cât și din străinătate.

Contact:

Ultima modificare Marți, 06 Mai 2014 12:04