Luni, 26 Mai 2014 11:12

Despre relaţiile dintre politicieni, instituţii şi jurnalişti în timpul campaniilor electorale, la workshop-ul româno-american organizat la SNSPA

discover student loans automatic payment application În perioada  28- 29 mai 2014, Centrul de Cercetare în Comunicare al Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice (SNSPA), în parteneriat cu Cox Center for International Mass Communication Training and Research, din cadrul University of Georgia (SUA), organizează a cincea ediție a workshop-ului româno-american. Tema din acest an este  “Media and Political Institutions in Times of Elections”. La workshop vor participa invitați americani din mediul guvernamental, specialişti din mediul academic şi practicieni din domeniile: relaţii guvernamentale, jurnalism, comunicare electorală, securitate şi apărare naţională. Evenimentul se va desfăşura  la sediul SNSPA, sala 111, începând cu ora 14:00.

http://www.therobinsnestdesigns.com/px/224/4085.html loan contract form word

http://markmymusic.com/pd/213/3849.html best payday loans for over 1000 Zithromax è un antibiotico a largo spettro. Prima di assegnare farmaco paziente per determinare la sensibilità per i capelli che ha causato la malattia in questo paziente. dovrebbe essere sempre presa un'ora prima dei pasti o 2 ore dopo un pasto. Il farmaco viene assunto solo 1 volta al giorno.

http://www.darrahparker.com/pa/140/2479.html types of loans for second homes

http://cocobeach.net/pm/33/589.html car loan companies in jamaica
La deschiderea evenimentului vor participa: Remus Pricopie, Ministrul Educaţiei Naţionale, Angel Tîlvăr, Președintele Comisiei pentru învăţământ, ştiinţă, tineret şi sport a Camerei Deputaţilor, şi prof. univ. dr Alina Bârgăoanu, Rectorul SNSPA.

http://tarbitoitutargalt.ee/pu/7/113.html personal loans in birmingham al

http://www.generalclad.com/pd/145/2503.html loan on car title Sunt invitaţi să prezinte teme şi să ia parte la discuţii:

http://fullhouseracing.co.uk/20/322.html payday loan alternatives canada
  • Lee B. Becker, Director al Cox International Center, University of Georgia, USA
  • Iulian Chifu, Consilier prezidenţial, Preşedinţia României
  • Nicoleta Corbu, Decanul Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice (SNSPA)
  • Paul Dobrescu, Profesor, Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice (SNSPA)
  • Laura Georgescu, Preşedinte al Consiliului Naţional al Audiovizualului
  • Anca Harasim, Director, Camera de Comerţ Americană în România
  • Emil Hurezeanu, Analist politic, DIGI 24
  • Maria Iova, Manager TVR HD
  • Powell Moore, Expert în relaţii internaţionale şi comunicare politică, fost ambasador SUA la OSCE; adjunct al Secretarului de stat al apărării în mandatul lui G. W. Bush