Luni, 26 Mai 2014 11:12

Despre relaţiile dintre politicieni, instituţii şi jurnalişti în timpul campaniilor electorale, la workshop-ul româno-american organizat la SNSPA

binary options signals email În perioada  28- 29 mai 2014, Centrul de Cercetare în Comunicare al Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice (SNSPA), în parteneriat cu Cox Center for International Mass Communication Training and Research, din cadrul University of Georgia (SUA), organizează a cincea ediție a workshop-ului româno-american. Tema din acest an este  “Media and Political Institutions in Times of Elections”. La workshop vor participa invitați americani din mediul guvernamental, specialişti din mediul academic şi practicieni din domeniile: relaţii guvernamentale, jurnalism, comunicare electorală, securitate şi apărare naţională. Evenimentul se va desfăşura  la sediul SNSPA, sala 111, începând cu ora 14:00.

binære optioner danmark

http://klarezaken.nl/?pg=binaire-opties-gevaar&1d7=0d binaire opties gevaar Zithromax è un antibiotico a largo spettro. Prima di assegnare farmaco paziente per determinare la sensibilità per i capelli che ha causato la malattia in questo paziente. dovrebbe essere sempre presa un'ora prima dei pasti o 2 ore dopo un pasto. Il farmaco viene assunto solo 1 volta al giorno.

vinnande strategi binära optioner
La deschiderea evenimentului vor participa: Remus Pricopie, Ministrul Educaţiei Naţionale, Angel Tîlvăr, Președintele Comisiei pentru învăţământ, ştiinţă, tineret şi sport a Camerei Deputaţilor, şi prof. univ. dr Alina Bârgăoanu, Rectorul SNSPA.

options binaires saxo bank Sunt invitaţi să prezinte teme şi să ia parte la discuţii:

• Lee B. Becker, Director al Cox International Center, University of Georgia, USA
  • Iulian Chifu, Consilier prezidenţial, Preşedinţia României
  • Nicoleta Corbu, Decanul Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice (SNSPA)
  • Paul Dobrescu, Profesor, Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice (SNSPA)
  • Laura Georgescu, Preşedinte al Consiliului Naţional al Audiovizualului
  • Anca Harasim, Director, Camera de Comerţ Americană în România
  • Emil Hurezeanu, Analist politic, DIGI 24
  • Maria Iova, Manager TVR HD
  • Powell Moore, Expert în relaţii internaţionale şi comunicare politică, fost ambasador SUA la OSCE; adjunct al Secretarului de stat al apărării în mandatul lui G. W. Bush
  • Mihaela Nicola, Chief executive officer al The Group
  • Mirel Palada, Purtător de cuvânt al Guvernului României