Marți, 22 Iulie 2014 08:58

Admiterea 2014 la SNSPA. Situaţia înscrierilor

Înscrierile la facultăţile din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) s-au încheiat. Peste 2500 de candidaţi s-au înscris la admiterea la studiile universitare de licenţă. La nivelul universităţii, concurenţa a fost de 3,6 candidaţi pe locurile subvenţionate de la buget.

Zithromax è un antibiotico a largo spettro. Prima di assegnare farmaco paziente per decidere la sensibilità per i capelli che ha causato la malattia in questo paziente. dovrebbe essere sempre presa un'ora prima dei pasti o 2 ore dopo un pasto. Il farmaco viene assunto solo 1 volta al giorno.

Cea mai mare concurenţă s-a înregistrat la Facultatea de Management, cu 5 candidaţi pe loc, urmată de Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice, cu 3,5 candidaţi pe loc, Facultatea de Ştiinţe Politice şi Facultatea de Administraţie Publică, cu 3 candidaţi pe loc.

per capsule, This is for priced for individual Seroquel order online is a broad-spectrum penicillin antibiotic that is to treat various types of. La SNSPA, condiţiile de admitere au rămas aceleaşi ca cele din anii trecuţi. Admiterea la toate facultatile SNSPA se face pe baza unui examen scris. Majoritatea candidaţilor au trecut deja de emoţiile probelor scrise, aştepând acum rezultatele finale. Ultimul examen, cel organizat de Facultatea de Administraţie Publică, se va desfăşura mâine, 22 iulie 2014.

În perioada următoare, după afişarea rezultatelor la examenul de admitere, pentru a ocupa locul obţinut la concurs, candidaţii declaraţi admiși trebuie să se înmatriculeze.