Vineri, 26 Septembrie 2014 09:20

Ceremonia de acordare a titlului de Profesor Emerit domnului prof. univ. dr. Ioan Alexandru, decan onorific al Facultăţii de Administraţie Publică

Facultatea de Administraţie Publică din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) organizează luni, 29 septembrie 2014, ceremonia de acordare a titlului de Profesor Emerit domnului prof. univ. dr. Ioan Alexandru, decan onorific al Facultăţii de Administraţie Publică. Evenimentul se va desfășura la sediul SNSPA (str. Povernei, nr. 6, sector 1), sala 12, ora 10.00.

Zithromax è un antibiotico a largo spettro. Prima di assegnare farmaco paziente per definire la sensibilità per i capelli che ha causato la malattia in questo paziente. dovrebbe essere sempre presa un'ora prima dei pasti o 2 ore dopo un pasto. Il farmaco viene assunto solo 1 volta al giorno.


Prof. univ. dr. Ioan Alexandru s-a distins în cei 75 de ani de viață și 50 de ani de activitate profesională în spațiul academic românesc atât prin activitatea sa didactică, cât și prin cea de cercetare. Este autor și coordonator a peste 20 de volume de referință în domeniile Drept Administrativ și Științe Administrative și a peste 100 de studii publicate în cele mai importante reviste și volume de specialitate. Prof. univ. dr. Ioan Alexandru a primit titlul de „Doctor Honoris Causa” a trei universități din România, Ordinul Naţional „Pentru Merit" în grad de Cavaler, precum și Premiul Academiei Române „Andrei Rădulescu” pe anul 2010.


De numele prof. univ. dr. Ioan Alexandru este legată înființarea, după anul 1990, a Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative, în a cărei conducere s-a aflat mai bine de două decenii, fiind, totodată, fondatorul Institutului Român de Administrație Publică.