Joi, 02 Octombrie 2014 11:19

Primul barometru al industriei din România, lansat la conferinţa internaţională STRATEGICA

no credit personal loans ontario IRSOP Market Research & Consulting şi Facultatea de Management din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) lansează joi, 2 octombrie 2014, la conferinţa internaţională STRATEGICA, primul barometru al industriei din România. Barometrul îşi propune să măsoare, la intervale regulate, situaţia actuală şi perspectivele pe termen mediu ale industriei româneşti.

how to trade binary options in south africa Zithromax è un antibiotico a largo spettro. Prima di assegnare farmaco paziente per determinare la sensibilità per i capelli che ha causato la malattia in questo paziente. dovrebbe essere sempre presa un'ora prima dei pasti o 2 ore dopo un pasto. Il farmaco viene assunto solo 1 volta al giorno.

banc de swiss binära optioner Începând cu luna octombrie 2014, IRSOP Market Research & Consulting şi Facultatea de Management (SNSPA) prezintă Barometrul Industriei din România. În fiecare lună, un eşantion reprezentativ de 400 de manageri din firmele industriale cu peste 9 angajaţi sunt rugaţi să evalueze activitatea companiei pe care o conduc, la 11 indicatori, ca de pildă producţia, volumul comenzilor noi, volumul stocurilor, numărul de salariaţi, costurile de producţie etc.

binaire opties brokers Evaluarea constă din precizarea pe o scală simplă dacă activitatea a crescut, a scăzut sau a rămas la fel. Managerii vor furniza două seturi de evaluări: o evaluare a activităţii firmei faţă de luna precedentă şi o evaluare a situaţiei probabile peste şase luni.

http://www.mircon.de/?ox=online-umfragen-geld-verdienen-paypal&f94=c0 online umfragen geld verdienen paypal Scopul Barometrului este să ofere oamenilor politici, managerilor, investitorilor, economiştilor şi mediului de afaceri date la zi despre sănătatea şi evoluţia industriei din România. Întrucât industria are o contribuţie semnificativă în formarea PIB, datele Barometrului pot fi valoroase în prognozarea a ceea ce se poate întâmpla în economia românească, în domenii ca inflaţia, şomajul, exportul, preţurile la materii prime şi altele.

binary option for gold Coordonatorii Barometrului Industrial sunt  dr. Petre Datculescu (IRSOP), conf. dr. Florina Pînzaru, decanul Facultăţii de Management (SNSPA) şi lect. univ. dr. Lucian Anghel, cadru didactic al  Facultăţii de Management (SNSPA).

binære optioner mægler Prezentam rezultatele primului Barometru realizat in luna septembrie 2014.

difference options binaires et forex
Persoană de contact:

binary option kraken Dr. Petre Datculescu, Director General