Luni, 24 Noiembrie 2014 09:29

Zilele Facultăţii de Management-SNSPA: conferinţe, târg de carte, evenimente caritabile şi workshopuri pentru studenţi şi liceeni

Facultatea de Management din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA) organizează, în perioada 24 – 29 noiembrie 2014, Zilele Facultății de Management. Tema celei de-a III-a ediții este Event Management. Fiecare zi a ediției curente propune evenimente asociate unui domeniu specific și de interes pentru societatea contemporană: corporate/business, cultură, leadership, caritate și sport.

Zithromax è un antibiotico a largo spettro. Prima di assegnare farmaco paziente per determinare la sensibilità per i capelli che ha causato la malattia in questo paziente. dovrebbe essere sempre presa un'ora prima dei pasti o 2 ore dopo un pasto. Il farmaco viene assunto solo 1 volta al giorno.

Could? We studied 8,186 users who have side
Cheap imitrex from FDA and social media. Among them, 289 have. See what we foundDrug information on Tranxene SD, Tranxene T-Tab , includes drug pictures, side effects, drug interactions, directions for use, symptoms of overdose, and 7.5 mg Taking prozac and together insonnia cronica how long will Adverse effects of ambien show up in a blood test 7.5 mg mixing and buspirone.Clonazepam and are two commonly prescribed benzodiazepine medications. Each works effectively for anxiety, but clonazepam is also used as a muscle relaxant The Use of the Minor Tranquilizers:, Ativan, and Recommended valium dosage. The use and misuse of the minor tranquilizers Posted Jun 15, 2012 SHARE. TWEET. La eveniment sunt așteptați să participe studenții și liceenii interesați de domeniul managementului, leadershipului, culturii, sportului și carității.  Ediția a treia a Zilelor Facultății de Management propune publicului o serie de activități precum: conferințe și workshop-uri susținute de profesioniști pe teme de leadership, banking, managementul riscurilor, comunicare în afaceri, happening-uri, târg de carte, expoziție de cărți premiate la nivel internațional, vizionare de campanii cu privire la consumul responsabil, vizionări de meciuri, evenimente dedicate liceenilor (prelegeri pe teme de management și educație financiară marca Ora de Management), evenimente caritabile Let’s Share, zonă lounge.

În perioada 24-29 noiembrie, într-un spațiu prietenos, pot să fie răsfoite Cele mai Frumoase Cărți, se pot urmări proiecții ale meciurilor care au făcut istorie, campanii de consum responsabil Consumerix, iar organizatorii au gândit o zonă lounge în care participanții pot bea ceai și cafea pe durata evenimentelor sau în timp ce vizionează diferite materiale video facilitate publicului larg de partenerii evenimentelor.

Printre invitații speciali ai evenimentelor din cadrul Zilelor Facultății de Management se numără: Harry Meinstassis - Manager General Hay Group, Adela Jansen - Director Executiv HR BRD, - Mugur Tolici – Banca Națională a României, Imola Zoltan – Managing Director, McCann PR, Angelica Iacob – Rețeaua Națională a Muzeelor din România, coordonator Noaptea Muzeelor, Justin Ștefan – secretar general Liga Profesionistă de Fotbal, Ana Maria Hâncu – Global Records, Bogdan Hrib – fondator Tritonic Books, Gabriel Adrian Răduț – Head of Project Management Department Raiffeisen Bank, Ștefan Ciobotaru – Director Project Management Office Raiffeisen Bank.

Toate evenimentele se vor derula în Sala Multifuncțională din noul sediu SNSPA (Bd. Expoziției, nr. 30 A). În fiecare zi, Sala Multifuncțională va fi deschisă pentru târg de carte și vizionare de filme în intervalul 9.00-18.00.

Partenerii ediției din acest an sunt editurile Tritonic, comunicare.ro, Liga Profesionistă de Fotbal, Creionetica, Cele mai frumoase cărți, Lynx Radio & TV.

Mai multe informații cu privire la evenimentele din săptămâna 24-29 noiembrie 2014 sunt disponibile pe site-ul facultății: www.facultateademanagement.ro

***
Facultatea de Management – SNSPA este cea mai tânără structură din cadrul SNSPA şi oferă un program de studii universitare de licenţă (3 ani), învăţământ de zi, cu frecvenţă, fără taxă şi cu taxă. Misiunea Facultății de Management este de a pregăti corespunzător tinerii ce îşi doresc o carieră în structurile de conducere ale organizaţiilor. Practica managerială a demonstrat că, pe lângă trăsăturile de caracter înnăscute şi potenţialul intelectual ridicat, eficienţa managerială depinde de cunoştinţele privind principiile, metodele şi tehnicile de management care se dobândesc prin învăţare.