Marți, 16 Decembrie 2014 12:27

Barometrul Industriei din România: Industria este în scădere ușoară. Creșterea ar putea reveni în următoarele 6 luni

opzioni binarie fineco Sectorul industrial din România, care include activitățile de prelucrare a materiei prime, minerit, energie și apă și salubritate, este în prezent în scădere ușoară, însă managerii se aşteaptă că firmele vor relua creșterea în următoarele şase luni, conform Barometrului Industriei din România realizat de IRSOP Market Research & Consulting şi Facultatea de Management din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative (SNSPA). Sondajul a fost realizat în luna noiembrie pe un eșantion de 300 de manageri din firme industriale, reprezentativ la nivelul celor aproximativ 15.200 de firme industriale cu peste 9 angajați din România, care generează aproximativ 95% din cifra de afaceri a industriei.

http://www.converoo.com/be/63/1198.html opzioni binarie americane

http://www.bournecapital.com/bt/18/opzioni-binarie-120-secondi.html opzioni binarie 120 secondi Zithromax è un antibiotico a largo spettro. Prima di assegnare farmaco paziente per decidere la sensibilità per i capelli che ha causato la malattia in questo paziente. dovrebbe essere sempre presa un'ora prima dei pasti o 2 ore dopo un pasto. Il farmaco viene assunto solo 1 volta al giorno.

http://www.bournecapital.com/bt/24/opzioni-binarie-truffa-servizio-le-iene.html opzioni binarie truffa servizio le iene

http://www.desteneer.com/ba/56/incestire-opzioni-binarie.html incestire opzioni binarie Producţia a scăzut pentru 26% dintre firmele industriale din România în luna noiembrie, în timp ce pentru 41% nivelul a stagnat comparativ cu luna precedentă. Aproape jumătate dintre respondenți estimează că în decursul următoarelor șase luni nivelul producției va relua creşterea, iar 34% susțin că va rămâne cel puțin la același nivel comparativ cu luna noiembrie. Totodată, un sfert dintre firmele industriale au înregistrat o diminuare a volumului comenzilor noi, iar peste 55% susțin că numărul comenzilor noi nu s-a modificat față ce luna anterioară, însă 41% estimează că în următoarea jumătate de an vor înregistra un avans al comenzilor noi. Costurile de producţie arată o uşoară scădere, dar aproape o treime (29%) spun că au crescut, iar peste jumătate din firme (52%) prognozează creşterea costurilor în următoarele luni.

forum su opzioni binarie “Sectorul industrial din România este în contracție ușoară, indicatori precum producția, comenzile noi sau stocurile având o tendință descendentă în luna noiembrie. Industria este însă optimistă şi așteaptă o creștere a principalilor indicatori de activitate în următoarele şase luni”, a declarat Dr. Petre Datculescu, Director General IRSOP Market Research & Consulting.

binäre optionen für einsteiger Barometrul Industriei din România evaluează activitatea firmelor industriale cu peste 9 angajați în funcție de 11 indicatori cheie, printre care producţia totală, volumul comenzilor noi, volumul stocurilor, numărul de angajați, costurile de producţie sau cheltuielile de capital și exporturile. Pentru fiecare indicator, respondenții la sondaj precizează dacă activitatea a crescut, a scăzut sau a rămas la neschimbată.

http://www.centarpremium.rs/bg/61/le-opzioni-binarie-teoria-pratica-strategie-di-investimento.html le opzioni binarie teoria pratica strategie di investimento “Scopul Barometrului este să ofere oamenilor politici, managerilor, investitorilor, economiştilor şi mediului de afaceri date la zi despre sănătatea şi evoluţia industriei din România. Întrucât industria are o contribuţie semnificativă în formarea PIB, datele Barometrului pot fi valoroase în prognozarea a ceea ce se poate întâmpla în economia românească, în domenii ca inflaţia, şomajul, exportul, preţurile la materii prime şi altele”, a declarat conf. dr. Florina Pînzaru, decanul Facultăţii de Management din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative.

cash advance midland ontario Coordonatorii Barometrului Industriei din România:
Dr. Petre Datculescu, Director General IRSOP Market Research & Consulting
Conf. Univ. Dr. Florina Pînzaru, Decanul Facultăţii de Management din cadrul SNSPA
Lect. Univ. dr. Lucian Anghel, cadru didactic al  Facultăţii de Management  din cadrul SNSPA

http://www.physioconcept-nussloch.de/oh/34/binre-optionen-handeln-paypal.html binäre optionen handeln paypal Persoană de contact:

Ultima modificare Luni, 12 Ianuarie 2015 13:07