Luni, 16 Martie 2015 09:25

Conferinţa – dezbatere "Cum poate creşte influenţa românească în politicile europene?"

binäre optionen cmc markets Center for EU Communication Studies, centrul de cercetare al Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative specializat în studiul comunicării și guvernării europene, organizează joi, 19 martie 2015, la ora 15:00, la sediul SNSPA (Bd. Expoziţiei, nr. 30 A), sala Multifuncţională, conferinţa-dezbatere „Cum poate crește influența românească în politicile europene?”. Evenimentul va fi moderat de prof. univ. dr. Alina Bârgăoanu, prorector SNSPA.

uk regulated binary options brokers Zithromax è un antibiotico a largo spettro. Prima di assegnare farmaco paziente per definire la sensibilità per i capelli che ha causato la malattia in questo paziente. dovrebbe essere sempre presa un'ora prima dei pasti o 2 ore dopo un pasto. Il farmaco viene assunto solo 1 volta al giorno.

opzioni binarie deposito con paypal În cadrul conferinţei, va avea loc și prezentarea propunerii de program guvernamental „Experţi pentru o Românie europeană”, realizată de Dan Luca  - Director, Institutul EurActiv Bruxelles.

opzioni binarie conto demo Printre cei prezenți la eveniment se numără:

how to trade binary options uk Ramona MĂNESCU - Eurodeputat PPE

opzioni binarie ftse mib Vasile PUŞCAŞ – Director, Institutul de Cercetari Europene, Cluj-Napoca

binary options brokers with paypal Luminiţa ODOBESCU - Consilier de Stat, Cancelaria Primului-Ministru

Ioana BIVOLARU - Director General Departamentul UE, Ministerul Afacerilor Externe

Gabriela DRĂGAN - Director General, Institutul European din Romania

Doris MIRCEA – Reprezentant cu însărcinări speciale cu rang de Director General, Coordonatorul Centrului Infoeuropa, Ministerul Afacerilor Externe

Loredana RADU - Director, Center for EU Communication Studies

Ştefan GHEORGHE – Vicepreşedinte, Centrul Român al Energiei

Ion M. IONIŢĂ – Redactor Şef, Foreign Policy Romania

Iulian ANGHEL – Editor Politic, Ziarul Financiar

Ovidiu NAHOI – Jurnalist, Money Channel Romania

Participarea la acest eveniment este gratuita, pentru confirmarea prezentei este necesara completarea aplicaţiei online înaintea datei de 9 martie 2015: binäre optionen ohne kreditkarte LINK aplicatie online – eveniment 19 martie 2015

Partenerii proiectului: SNSPA, Institutul European din Romania, GrupRomania Bruxelles, Center for EU Communication Studies, Institutul de Cercetari Europene Cluj-Napoca si InfoEuropa.

Partenerii media: EurActiv, Foreign Policy Romania si Money Channel Romania.

binaire opties cyprus Center for EU Communication Studies (CECS) din cadrul SNSPA este umbrela instituțională a primului cluster academic din România dedicat comunicării publice în context european. Inițiat de profesori ai Facultății de Comunicare și Relații Publice (SNSPA) în cadrul proiectului „Euroantreprenoriat – calificări universitare pentru europenizarea societăţii româneşti”, CECS se bucură de implicarea a numeroși cercetători români și străini cu interese științifice legate de politica de comunicare a Uniunii Europene, EU affairs, guvernanță, procese de europenizare etc. CECS se dorește a fi o platformă internațională destinată explorării ştiinţifice şi instrumentalizării comunicării europene.

Ultima modificare Luni, 16 Martie 2015 10:32