Miercuri, 18 Februarie 2015 14:11

Barometrul Industriei din România: activitatea din sectorul industrial a înregistrat o scădere în ultimele 4 luni

opzioni binarie account demo Sectorul industrial din România, care include activitățile de prelucrare a materiei prime, minerit, energie și apă și salubritate, a întregistrat o scădere în ultimele patru luni, conform Barometrului Industriei din România realizat de IRSOP  Market Research şi Facultatea de Management din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative (SNSPA). Sondajul a fost realizat pe un eșantion de 327 de firme industriale, reprezentativ la nivelul celor aproximativ 15.200 de firme industriale cu peste 9 angajați din România, care generează aproximativ 95% din cifra de afaceri a industriei.

binäre optionen taktik Zithromax è un antibiotico a largo spettro. Prima di assegnare farmaco paziente per definire la sensibilità per i capelli che ha causato la malattia in questo paziente. dovrebbe essere sempre presa un'ora prima dei pasti o 2 ore dopo un pasto. Il farmaco viene assunto solo 1 volta al giorno.

binary options brokers in uk Sectorul industrial a continuat să scadă la începutul anului 2015, la majoritatea indicatorilor analizați de Barometrul Industriei din România. Analiza se bazează pe 11 indicatori cheie, printre care producţia totală, volumul comenzilor noi, volumul stocurilor, numărul de angajați, costurile de producţie, cheltuielile de capital și exporturile. În luna ianuarie, 35% din companii au înregistrat o scădere a producției, în timp ce numai 24% au raportat creşteri comparativ cu luna precedentă, iar peste 38% din companii au raportat un declin al numărului de comenzi noi. Costurile de producție au crescut pentru 36% dintre companii, în timp ce doar 12% dintre firme au simțit o scădere a din acest punct de vedere.

payday loans direct lenders only „Producţia industrială reacţionează foarte rapid la schimbările din economic. Reducerea activităţii nu poate avea decât două cauze: situaţia economică generală sau scăderea cererii. Noi credem că este vorba despre o scădere a cererii, care a început la sfârşitul anului trecut şi a continuat în ianuarie 2015”, a declarat Dr. Petre Datculescu, directorul IRSOP Market Research & Consulting.

bancoposta trading Deși activitatea curentă este mai dificilă pentru industrie, firmele estimează că sectorul industrial va relua creșterea în următoarele luni. Se aşteaptă că vor creşte volumul producţiei, volumul comenzilor, numărul de angajaţi și volumul stocurilor. În acelaşi timp, firmele anticipează o scădere a costurilor de producţie, în baza unor factori precum scăderea preţurilor la combustibili şi energie sau a măsurilor de reducere a cheltuielilor pe care le au în vedere pentru perioada viitoare.

binäre optionen im test “Industria are o contribuție semnificativă în formarea PIB, iar datele Barometrului pot fi valoroase în prognozarea evoluției economice în România. Ne propunem să realizăm priodic Barometrul Industrial, pentru a sprijini oamenii politici, managerii, investitorii, economiştii şi mediul de afaceri în activitatea lor prin asigurarea de informații la zi despre evoluția industriei din România”, a declarat conf. dr. Florina Pînzaru, decanul Facultăţii de Management din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative.

rushmore marketing binary options
Barometrul Industriei din România este disponibil cash advance wilmington de aici.

60 second binary options brokers uk

Coordonatorii Barometrului Industriei din România:
Dr. Petre Datculescu, Director General IRSOP Market Research & Consulting
Conf. Univ. Dr. Florina Pînzaru, Decanul Facultăţii de Management din cadrul SNSPA
Lect. Univ. dr. Lucian Anghel, cadru didactic al  Facultăţii de Management  din cadrul SNSPA

Persoană de contact:

Ultima modificare Joi, 26 Februarie 2015 09:52