Luni, 16 Martie 2015 10:32

Barometrul Industriei din România: activitatea din industrie a început să prezinte semne de stabilizare, cu o uşoară tendinţă spre revenire

binaire opties brokers Sectorul industrial din România, care include activitățile de prelucrare a materiei prime, minerit, energie și apă și salubritate, a început să prezinte semne de stabilizare, cu o ușoară tendință spre revenire, după scăderile înregistrate la sfârșitul anului 2014 și în luna ianuarie 2015, arată Barometrul Industriei din România realizat de IRSOP Market Research şi Facultatea de Management din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative (SNSPA).

paddy power binary options Zithromax è un antibiotico a largo spettro. Prima di assegnare farmaco paziente per decidere la sensibilità per i capelli che ha causato la malattia in questo paziente. dovrebbe essere sempre presa un'ora prima dei pasti o 2 ore dopo un pasto. Il farmaco viene assunto solo 1 volta al giorno.

binaire opties definitie Față de rezultatele înregistrate în luna ianuarie 2015, se remarcă o creștere a indicatorilor pentru volumul producţiei, comenzi noi şi comenzi pentru export. Indexul volumului de producţie a crescut de la 44 la 54, iar comenzile noi au crescut şi ele de la 44 la 53. Indicatorii rămân totuşi la un nivel scăzut, cu excepţia indexului pentru export care creşte de la 58 la 62. Reamintim că un index peste 50 semnalează expansiune, iar sub 50 arată contracţie. Valori în jurul cifrei de 50 pot fi interpretate ca un relativ echilibru între creştere şi scădere.

www.zuhause-arbeiten.net online geld verdienen O serie de indicatori par să se fi stabilizat în ultimele luni: cheltuielile de capital, costurile de producţie, care continuă să rămână foarte crescute, numărul angajaților, ceea ce arată că în prezent firmele industriale nu creează noi locuri de muncă, și preţurile încasate de firme pentru produsele lor.

http://www.cantinazapata.com/?ps=zone-binary-options&26f=af zone binary options Pe un trend descendent se află indicatorii privind stocurile și volumul comenzilor neexecutate. Atâta timp cât comenzile noi nu cresc substanţial, scăderea stocurilor poate fi un semnal alarmant. În plus, scăderea comenzilor neexecutate sugerează o diminuare a cererii pentru lucrări noi.

options binaires apprendre Firmele continuă să fie optimiste în legătură cu activitatea industrială în următoarele 6 luni, dar nivelul optimismului începe să arate semne de temperare.

mit welchem online game geld verdienen Barometrul Industriei din România este realizat pe un eșantion de 341 de firme industriale, fiind reprezentativ la nivelul celor aproximativ 15.200 de firme industriale cu peste 9 angajați din România, care generează aproximativ 95% din cifra de afaceri a industriei.

Coordonatorii Barometrului Industriei din România:
Dr. Petre Datculescu, Director General IRSOP Market Research & Consulting
Conf. Univ. Dr. Florina Pînzaru, Decanul Facultăţii de Management din cadrul SNSPA
Lect. Univ. dr. Lucian Anghel, cadru didactic al  Facultăţii de Management  din cadrul SNSPA

Persoană de contact:

Ultima modificare Luni, 16 Martie 2015 10:45