Miercuri, 13 Mai 2015 10:41

NEXTWORK, Forumul de proiecte europene 2015

http://petrinum.de/?pw=geld-verdienen-online-met&f61=37 geld verdienen online met NEXTWORK, forumul de proiecte europene, va avea loc Școala Națională de Studii Politice și Administrație Publică (SNSPA), în perioada 15 - 16 mai 2015. Tema forumului de anul acesta este: “Să cooperam împreună pentru o nouă renaștere europeană”.

binary options automatic trading
Evenimentul va avea loc la sediul SNSPA (Bd. Expoziţiei, nr. 30 A, sector 1), în Sala Multifuncțională (parter). Deschiderea va avea loc vineri, 15 mai 2015, ora 10.00.

option binaire depot offert Printre cei prezenți la eveniment se numără:

binære optioner svindel Corina Creţu - Comisar european pentru politică regională
Prof.univ.dr. Gabriela Tigu – Președinte Nextwork Forum Comitet Director, Prorector Academia de Studii Economice București
Prof.univ.dr. Remus Pricopie – Rector SNSPA
Prof.univ.dr. Ovidiu Folcuţ – Rector Universitatea Româno-Americană
Prof.univ.dr. Magdalena Platis - Iordache – Prorector Universitatea din București
Prof.univ.dr. Sorin Dimitriu – Președinte Camera de Comerț București
Iolanda Mihalache - Asociatia PartNET – Parteneriat pentru Dezvoltare Durabilă
Ettore Ruggiero – Nextwork Italia

binaire opties recensies Nextworkforum oferă oportunitatea de exploatare și diseminare a proiectelor cu finanțare europeană, ce are ca obiectiv dezvoltarea de noi idei și parteneriate în concordanță cu strategiile Uniunii Europene și obiectivele sale pentru anul 2020.

binaire opties les Publicul este format din manageri de proiect EU, autorități publice și reprezentanți ai instituțiilor, universități, centre de cercetare, roluri - cheie care pot face schimb de experiență în cele mai bune practici și instrumente metodologice, utile pentru următorii șapte ani în Uniunea Europeană: 2014- 2020.

http://combinova.se/?oq=bin%C3%A4ra-optioner-avanza&b61=f1 binära optioner avanza Evenimentul oferă posibilitatea organizațiilor internaționale și naționale de a avea un spațiu personal dedicat schimburilor reciproce, dialogului, prezentarea si introducerea propriilor proiecte, utile pentru crearea de noi rețele pentru viitoarele proiecte.

belasting binaire opties Accesați website-ul nextworkforum.eu pentru a va înregistra participarea și pentru a obține mai multe detalii.

binary options trading platform south africa Nextwork Forum Bucharest 2015

Ultima modificare Miercuri, 13 Mai 2015 11:19