Luni, 25 Mai 2015 09:39

Maria P. Aristigueta, Doctor Honoris Causa al SNSPA

opzioni binarie 60 secondi video Luni, 25 mai 2015, Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative va acorda înalta distincţie de Doctor Honoris Causa doamnei Maria P. Aristigueta, Președintele Asociației Americane de Administrație Publică.

segnali di trading tempo reale

sure win binary options Ceremonia de decernare a titlului de Doctor Honoris Causa se va desfăşura în noul sediu al SNSPA (Bd. Expoziției, nr. 30 A, sector 1), Amfiteatrul 102, începând cu ora 12.00.

binäre optionen steuer zahlen

handelen met binaire opties Maria P. Aristigueta este Profesor Charles P. Messick de administraţie publică, Director asociat al Şcolii de Politici Publice şi Administraţie şi Senior Policy Fellow al Institutului de Administraţie Publică din Universitatea Delaware. Principalele sale preocupări didactice şi de cercetare sunt concentrate în aria managementului sectorului public şi includ măsurarea performanţei, planificarea strategică şi comportamentul organizaţional.

out out opzioni binarie Maria P. Aristigueta este autoare a numeroase articole ştiinţifice şi lucrări precum: Managing for Results in State Government; co-autor al Managing Human Behavior in Public and Nonprofit Organizations,  Managing and Measuring Performance in Public and Nonprofit Organizations, and Organizational Behavior; şi co-editor al  International Handbook of Practice-Based Performance Management.

opzioni binarie corso În prezent, Maria P. Aristigueta este Preşedinte al Asociației Americane de Administraţie Publică (ASPA).

Ultima modificare Luni, 25 Mai 2015 09:49