Luni, 25 Mai 2015 09:39

Maria P. Aristigueta, Doctor Honoris Causa al SNSPA

http://jpbijleveld.nl/?ph=binaire-opties-systemen&91f=38 binaire opties systemen Luni, 25 mai 2015, Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative va acorda înalta distincţie de Doctor Honoris Causa doamnei Maria P. Aristigueta, Președintele Asociației Americane de Administrație Publică.

http://bremer-handballcup.de/?pq=im-internet-geld-verdienen-tutorial&f15=ba im internet geld verdienen tutorial

http://www.cantinazapata.com/?ps=ig-com-binary-options&be2=b9 ig com binary options Ceremonia de decernare a titlului de Doctor Honoris Causa se va desfăşura în noul sediu al SNSPA (Bd. Expoziției, nr. 30 A, sector 1), Amfiteatrul 102, începând cu ora 12.00.

binaire opties tactiek

binary option broker in south africa Maria P. Aristigueta este Profesor Charles P. Messick de administraţie publică, Director asociat al Şcolii de Politici Publice şi Administraţie şi Senior Policy Fellow al Institutului de Administraţie Publică din Universitatea Delaware. Principalele sale preocupări didactice şi de cercetare sunt concentrate în aria managementului sectorului public şi includ măsurarea performanţei, planificarea strategică şi comportamentul organizaţional.

binary option signals software Maria P. Aristigueta este autoare a numeroase articole ştiinţifice şi lucrări precum: Managing for Results in State Government; co-autor al Managing Human Behavior in Public and Nonprofit Organizations,  Managing and Measuring Performance in Public and Nonprofit Organizations, and Organizational Behavior; şi co-editor al  International Handbook of Practice-Based Performance Management.

http://www.eubiom.com/?page=taurus-trading-forex-%26-binary-options taurus trading forex & binary options În prezent, Maria P. Aristigueta este Preşedinte al Asociației Americane de Administraţie Publică (ASPA).

Ultima modificare Luni, 25 Mai 2015 09:49