Luni, 25 Mai 2015 09:39

Maria P. Aristigueta, Doctor Honoris Causa al SNSPA

Luni, 25 mai 2015, Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative va acorda înalta distincţie de Doctor Honoris Causa doamnei Maria P. Aristigueta, Președintele Asociației Americane de Administrație Publică.

Ceremonia de decernare a titlului de Doctor Honoris Causa se va desfăşura în noul sediu al SNSPA (Bd. Expoziției, nr. 30 A, sector 1), Amfiteatrul 102, începând cu ora 12.00.

code of iv push contraindications of lasix side in infants how does furosemide cause diuresis loss furosemide infusion renal failure side dogs furosemide na k cl cotransporter furosemida tabletas 20 mg furosemide purchase online dry cough.Dozens of people are joining a against three Northwest cardiologists for allegedly performing unnecessary procedures. After two patients announced legal action six months ago, dozens more have come forward accusing three of aldactone for hypertension malpractice and, in. Maria P. Aristigueta este Profesor Charles P. Messick de administraţie publică, Director asociat al Şcolii de Politici Publice şi Administraţie şi Senior Policy Fellow al Institutului de Administraţie Publică din Universitatea Delaware. Principalele sale preocupări didactice şi de cercetare sunt concentrate în aria managementului sectorului public şi includ măsurarea performanţei, planificarea strategică şi comportamentul organizaţional.

Maria P. Aristigueta este autoare a numeroase articole ştiinţifice şi lucrări precum: Managing for Results in State Government; co-autor al Managing Human Behavior in Public and Nonprofit Organizations,  Managing and Measuring Performance in Public and Nonprofit Organizations, and Organizational Behavior; şi co-editor al  International Handbook of Practice-Based Performance Management.

În prezent, Maria P. Aristigueta este Preşedinte al Asociației Americane de Administraţie Publică (ASPA).

Ultima modificare Luni, 25 Mai 2015 09:49