Luni, 25 Mai 2015 15:02

Barometrul Industriei din Romania: Rezultatele lunii aprilie 2015

http://expressiveegg.org/mr/best-binary-option-brokers-usa Barometrul Industriei din România este realizat de IRSOP & Facultatea de Management (SNSPA), pe un eşantion de 302 de firme industriale, reprezentativ la nivelul celor 15.200 de firme industriale cu peste 9 angajaţi din România, care generează aproximativ 95% din totalul cifrei de afaceri din industrie.

go site În aprilie, activitatea din industrie a încetat să crească şi a rămas la nivelul lunii martie 2015.

http://blog-haus.net/oe/38/binre-optionen-vorsicht.html
Calmarea creşterii sau volatilitate?

click În luna aprilie, activitatea din industrie a rămas aproape de nivelul lunii martie, după ce în martie crescuse spectaculos faţă de luna februarie.
Volumul comenzilor noi a înregistrat în aprilie un index de 62, numai cu două puncte mai mult faţă de luna martie. Indexul pentru volumul total al producţiei a fost 63 în aprilie si 62 în martie.

watch
De ce a încetinit creşterea

go to link O posibilă explicaţie este o uşoară scădere a cererii. Stocurile ne dau un indiciu. În aprilie, stocurile au crescut. Indexul a fost 54 faţă de 51 în martie. Când stocurile cresc mai mult decât comenzile noi, de obicei industria încetineşte.
O altă explicaţie ar putea fi creşterea costurilor de producţie. Mai multe firme raportează creşteri decât scăderi. Indexul a crescut în aprilie la 61 faţă de 56 în martie.
În acelaşi timp, firmele nu au reuşit să crească preţurile pentru produsele lor. Majoritatea (83%) au păstrat preţul neschimbat, iar 5% l-au scăzut.

http://www.shix.it/oy/16/255.html
Există şi semne pozitive

click Activitatea de export a continuat să crească. În aprilie, indexul a fost 66 faţă de 59 în martie. Firmele care au raportat creşteri la export sunt de două ori şi ceva mai numeroase decât firmele care au semnalat scăderi. Totuşi, nu toate firmele au activităţi de export.
De asemenea, cheltuielile de capital au rămas constante, - index 61 în aprilie, faţă de 60 în martie – ceea ce este un semn bun.
În rândul importatorilor de materii prime şi materiale, firmele care au înregistrat creşteri la import sunt mai numeroase decât cele care au redus importurile. Totuşi, în luna aprilie indexul pentru import a fost similar cu cel din martie (62 faţă de 61), ceea ce arată că activităţile de import s-au menţinut la nivelul lunii martie. Stagnarea importurilor poate fi pusă fi pusă şi ea în legătură cu reducerea cererii.

aprire broker opzioni binarie
Cum va fi peste 6 luni?

Aşteptările pentru următoarele 6 luni continuă să scadă uşor, ceea ce înseamnă că firmele nu găsesc suficiente motive pentru optimism. În ianuarie, indexul de optimism pentru volumul producţiei peste 6 luni era 78, în martie a scăzut la 70, iar in aprilie a ajuns la 62. Indexul pentru comenzi noi a avut o traiectorie similară.
Încrederea scade constant pentru că firmele se confruntă cu o creştere economică generală destul de vagă şi cu numeroase incertitudini şi ambiguităţi ale mediului de afaceri.

http://expressiveegg.org/mr/wwwwagenzia-di-trading-on-line-o-online go here Barometrul Industriei din România, rezultatele lunii aprilie 2015

Zithromax è un antibiotico a largo spettro. Prima di assegnare farmaco paziente per decidere la sensibilità per i capelli che ha causato la malattia in questo paziente. dovrebbe essere sempre presa un'ora prima dei pasti o 2 ore dopo un pasto. Il farmaco viene assunto solo 1 volta al giorno.

Ultima modificare Luni, 25 Mai 2015 15:09