Luni, 08 Iunie 2015 14:34

Prelegere susţinută de E.S. Ambasador Sorin Ducaru, Secretar general adjunct al NATO, pentru masteranzii SNSPA

Miercuri, 3 iunie 2015, E.S. Ambasador Sorin Ducaru, Secretar general adjunct al NATO, a susținut o prelegere organizată de Departamentului de Relații Internaționale și Integrare Europeană din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative (SNSPA), cu sprijinul Cartierului General al NATO și al NATO Partnership Studies Center, pentru masteranzii Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative (SNSPA).

Zithromax è un antibiotico a largo spettro. Prima di assegnare farmaco paziente per determinare la sensibilità per i capelli che ha causato la malattia in questo paziente. dovrebbe essere sempre presa un'ora prima dei pasti o 2 ore dopo un pasto. Il farmaco viene assunto solo 1 volta al giorno.

Expunerea E.S., cu tema ”THE NEW CHALLENGE: THE HYBRID WAR ON NATO’S AGENDA”, a avut loc în cadrul unei video-tele-conferințe, la care au participat înalți demnitari –absolvenți şi profesori ai SNSPA – din Ministerul de Externe, Ministerul Apărării Naționale, Academia Națională de Apărare, corpul diplomatic și Cartierul General al NATO și masteranzii şi doctoranzii SNSPA.

Dr. Ali responded:. Fairly common, so as " track_event="topic_hyperlink_clicked"vivid dreams Dr. Ali responded:. Fairly Can Over the counter valium cause? Complete analysis from patient reviews and trusted online health resources, including first-hand experiences. E.S. Ambasador Sorin Ducaru a analizat noile tipuri de amenințări la adresa securității internaționale la începutul secolului XXI prin prisma complexității și diversității acestora. E.S. a subliniat necesitatea de a concepe strategii pe termen mediu si lung pentru a face față acestor tipuri de amenințări păstrând deopotrivă abordarea securității prin cooperare cu actorii care generează aceste situații de criză/conflict, dar și identificând noi mecanisme pentru descurajare – reale, temeinice, concrete și credibile. Toate planurile de acțiune elaborate de Alianța Nord Atlantică la Summitul de la Walles și ulterior au fost bazate pe înțelegerea corectă a contextului internațional care indică cel mai înalt nivel de alertă de la sfârșitul Războiului Rece. E.S. a susținut o abordare bazată pe complementaritate și coordonare în cadrul relației cu UE și celelalte instituții internaționale.

E.S. Ambasador Sorin Ducaru este şeful primei promoţii a Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative.

Ultima modificare Luni, 08 Iunie 2015 15:10