Marți, 09 Iunie 2015 13:47

Abonare gratuita la Barometrul Industrial IRSOP-SNSPA

In fiecare luna, IRSOP Market Research & Consulting si SNSPA Facultatea de Management intervieveaza peste 300 manageri din mari firme industriale pentru a masura starea de sanatate si evolutiile probabile ale industriei romanesti.


Esantionul studiat este reprezentativ pentru cele 15.200 de companii industriale cu peste 9 angajati care genereaza aproximativ 95% din totalul cifrei de afaceri din industrie.
Rezultatele sunt difuzate gratuit sub titlul Barometrul Industrial – IRSOP/SNSPA, incepand din luna octombrie 2014.

Puteti primi gratuit Barometrul in fiecare luna, la cateva ore de la aparitie.
Completati formularul de comanda si expediati-l pe e-mail la adresele: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

FORMULAR DE COMANDA
 
Doresc sa primesc gratuit Barometrul Industrial IRSOP / SNSPA
Nume:
Functie:
Adresa de e-mail:
Data:


De ce este important Barometrul
•    Barometrul apare la un interval scurt de 30 de zile si prezinta situatia la zi din industrie.
•    In fiecare luna, rezultatele reflecta situatia din luna precedenta. Informatiile sunt publicate in maximum 15-20 de zile de la incheierea lunii analizate. De exemplu, rezultatele pentru luna mai sunt disponibile cel mai tarziu pe 15-20 iunie a.c.
•    Ofera o imagine rapida, necomplicata, usor de citit, despre performanta industriei in momentul actual si despre tendintele in curs.
•    Reprezinta un instrument util pentru investitori, oameni de afaceri, manageri, economisti si politicieni.

Ce informatii ofera
In cadrul interviului, managerii intervievati compara situatia curenta a firmei cu situatia din luna anterioara si arata daca activitatea a crescut, a scazut sau a ramas la fel, in 11 domenii: volumul productiei, comenzile noi, stocurile, costurile de productie, comenzile neexecutate, timpul de livrare de la furnizori, numarul angajatilor, comenzile noi pentru export, importurile de materii prime/ materiale, preturile incasate pentru produsele livrate, cheltuielile de capital.
Apoi, pentru aceleasi domenii, managerii estimeaza daca se asteapta ca peste 6 luni activitatea sa creasca, sa scada sau sa ramana neschimbata.
Datele sunt tabelate simplu si contin indicatori sintetici care permit lectura usoara si rapida a informatiei. Analizele sunt insotite de un comentariu explicativ care prezinta punctul de vedere al autorilor fata de evolutiile inregistrate. Marimea documentului nu depaseste 4-5 pagini.

 

Coordonatorii Barometrului

Dr. Petre Datculescu
Director General
IRSOP Market Research & Consulting
Contact
Tel: 021 315 66 41
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Conf. Univ. Dr. Florina Pinzaru
Decan – Facultatea de Management
Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative (SNSPA)

Lector Univ. Dr. Lucian Anghel
Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative (SNSPA)

Ultima modificare Marți, 09 Iunie 2015 13:57