Marți, 09 Iunie 2015 13:47

Abonare gratuita la Barometrul Industrial IRSOP-SNSPA

trading applicazioni opzioni In fiecare luna, IRSOP Market Research & Consulting si SNSPA Facultatea de Management intervieveaza peste 300 manageri din mari firme industriale pentru a masura starea de sanatate si evolutiile probabile ale industriei romanesti.

iq option eta
Esantionul studiat este reprezentativ pentru cele 15.200 de companii industriale cu peste 9 angajati care genereaza aproximativ 95% din totalul cifrei de afaceri din industrie.
Rezultatele sunt difuzate gratuit sub titlul Barometrul Industrial – IRSOP/SNSPA, incepand din luna octombrie 2014.

http://www.shix.it/oy/5/ opzioni binarie borsa Puteti primi gratuit Barometrul in fiecare luna, la cateva ore de la aparitie.
Completati formularul de comanda si expediati-l pe e-mail la adresele: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

opzioni binarie a breve termine libro FORMULAR DE COMANDA

Doresc sa primesc gratuit Barometrul Industrial IRSOP / SNSPA
Nume:
Functie:
Adresa de e-mail:
Data:

opzioni binarie con soldi virtuali
De ce este important Barometrul
•    Barometrul apare la un interval scurt de 30 de zile si prezinta situatia la zi din industrie.
•    In fiecare luna, rezultatele reflecta situatia din luna precedenta. Informatiile sunt publicate in maximum 15-20 de zile de la incheierea lunii analizate. De exemplu, rezultatele pentru luna mai sunt disponibile cel mai tarziu pe 15-20 iunie a.c.
•    Ofera o imagine rapida, necomplicata, usor de citit, despre performanta industriei in momentul actual si despre tendintele in curs.
•    Reprezinta un instrument util pentru investitori, oameni de afaceri, manageri, economisti si politicieni.

Ce informatii ofera
In cadrul interviului, managerii intervievati compara situatia curenta a firmei cu situatia din luna anterioara si arata daca activitatea a crescut, a scazut sau a ramas la fel, in 11 domenii: volumul productiei, comenzile noi, stocurile, costurile de productie, comenzile neexecutate, timpul de livrare de la furnizori, numarul angajatilor, comenzile noi pentru export, importurile de materii prime/ materiale, preturile incasate pentru produsele livrate, cheltuielile de capital.
Apoi, pentru aceleasi domenii, managerii estimeaza daca se asteapta ca peste 6 luni activitatea sa creasca, sa scada sau sa ramana neschimbata.
Datele sunt tabelate simplu si contin indicatori sintetici care permit lectura usoara si rapida a informatiei. Analizele sunt insotite de un comentariu explicativ care prezinta punctul de vedere al autorilor fata de evolutiile inregistrate. Marimea documentului nu depaseste 4-5 pagini.

binary option trading in usa

calendario economico opzioni binarie Coordonatorii Barometrului

http://www.jaleh.de/or/21/handelssignale-binre-optionen-kostenlos.html handelssignale binäre optionen kostenlos Dr. Petre Datculescu
Director General