Marți, 22 Septembrie 2015 09:30

Barometrul Industriei din România: Rezultatele lunii august 2015

http://strikemag.org/pp/24/408.html northern rock loan to deposit ratio http://bergadressyrstall.se/pd/218/3863.html cash loans no credit check 00 canada În luna august, industria nu a reuşit să reia creşterea.

În luna august, comparativ cu luna iulie, activitatea din industrie s-a menţinut în teritoriul pozitiv, în sensul că nu se văd semne de contracţie, dar nici de expansiune. Indexul pentru volumul total al producţiei arată 56 de puncte, faţă de 55 în iulie (sub 50 începe contracţia).

private finance for home loan in chennai Zithromax è un antibiotico a largo spettro. Prima di assegnare farmaco paziente per determina la sensibilità per i capelli che ha causato la malattia in questo paziente. dovrebbe essere sempre presa un'ora prima dei pasti o 2 ore dopo un pasto. Il farmaco viene assunto solo 1 volta al giorno.

http://www.barth-schuhbandl.de/px/128/2170.html easy 1000 pound loans
Creşterea slabă nu exclude dinamici inegale ale firmelor. Comparativ cu luna anterioară, în august a crescut cu 7 puncte procentul firmelor care raportează creşteri, dar a crescut cu 6 puncte şi procentul firmelor care au raportat scăderi ale producţiei. În schimb, a scăzut cu 12 puncte procentul firmelor care spun că volumul producţiei a rămas neschimbat. Aceste dinamici arată că, în ansamblu, industria nu evoluează omogen, iar ”ciocnirea” dintre tendinţele de creştere şi scădere au forţe apropiate şi menţin industria totală la nivel staţionar.

ocwen home loans servicing
Situaţia stocurilor confirmă plafonarea creşterii. În condiţiile unei producţii care nu creşte, firmele continuă să raporteze stocuri reduse. De circa 3 luni, indexul stocurilor se află aproape nemişcat sub 50 de puncte (în zona de contracţie). Când vânzările merg mai greu, unele firme preferă să producă mai puţin obţinând venituri mai mici, pentru a evita costuri mari cu stocuri excedentare. Uneori, costul stocului excedentar poate fi mai mare decât venitul mai mic rezultat dintr-o producţie mai mică.
Există două explicaţii posibile pentru creşterea slabă.

http://www.nofearart.net/ps/15/268.html personal loans in columbus ohio
Prima explicaţie este regresul economiei. Potrivit Eurostat, în trimestrul doi,economia a crescut cu numai 0,1%. De obicei, când economia încetineşte, scade şi activitatea din industrie. Se întâmplă rar ca economia să scadă şi industria să crească.
A doua explicaţie este cererea insuficientă. Indexul pentru comenzi noi a fost de 56 în august, faţă de 57 în iulie. E posibil să fie şi un efect de sezonalitate. August e o lună de vârf pentru concedii. Probabil că în acest context, indexul pentru volumul comenzilor neexecutate a crescut de la 43 în iulie la 49 în august.

Totuşi, dincolo de sezonalitate există semne care arată că cererea slabă are mai multe cauze. Firmele raportează o scădere a volumului comenzilor pentru export de la 59 în iulie la 55 în august, şi o scădere a indexului pentru importurile de materii prime de la 59 în iulie la 52 în august. Când firmele importă mai puţine materii prime şi materiale, ori le găsesc mai ieftin în ţară, ori nu au nevoie de ele, din cauza producţiei scăzute. O altă explicaţie e greu de găsit, mai ales că preţurile la materii prime s-au prăbuşit pe plan mondial.

http://www.state-online.com/pa/125/ savings and loans apr rates Aşteptări ale firmelor
Starea de spirit a managerilor rămâne destul de ambiguă. În august prognozele lor pentru următoarele şase luni au continuat să se deterioreze uşor în privinţa volumului şi a costurilor de producţie. În schimb ei par a fi mai optimişti în privinţa măririi numărului de angajaţi şi a preţurilor pe care ar putea să le obţină pentru produsele lor.

https://www.petrinum.de/pc/261/4590.html unistate investments savings and loan limited Implicaţii
•    Cu cât creşterea slabă durează mai mult (durează deja de 5-6 luni), cu atât reluarea expansiunii devine mai dificilă.
•    Plafonarea creşterii pe termen lung ar putea afecta negativ numărul de salariaţi din industrie.
•    Comenzile pentru export şi importurile ar putea fi afectate de perturbarea spaţiului Schengen din cauza valului de imigranţi.

http://bluecode.rs/px/194/3319.html student loans check balance Barometrul Industriei din România, rezultatele lunii august 2015

http://www.bytfonster.se/pr/132/2209.html joint loans tesco Detalii tehnice

•    Barometru lunar cu situaţia la zi din industrie.
•    Prezintă activitatea din industrie în luna august 2015.
•    Apare în circa 20 de zile de la încheierea lunii analizate.
•    Realizat de IRSOP & SNSPA Facultatea de Marketing pe un eşantion de 300 de firme industriale, reprezentativ la nivelul celor 15.200 de firme industriale cu peste 9 angajaţi din România, care generează aproximativ 95% din totalul cifrei de afaceri din industrie.
•    Datele culese prin interviuri directe cu managerii firmelor în intervalul 16-18 septembrie 2015.

what is the best company to get a personal loan from Coordonatorii Barometrului:
Conf. Univ. Dr. Florina Pînzaru, Decan
Facultatea de Management