Marți, 13 Octombrie 2015 14:07

Delegaţie niponă la SNSPA

http://diradelarosa.com/bk/91/robot-opzioni-binarie-broker-xm.html robot opzioni binarie broker xm Joi, 15 octombrie 2015, o delegaţie niponă condusă de Dr. Katsuhiko Eguchi, membru al Camerei Superioare a Dietei, se va întâlni cu studenții, masteranzii şi profesorii Facultăţii de Management.

http://yogastlouis.com/oq/21/opzioni-binarie-pdf.html opzioni binarie pdf

go to site Din delegaţie mai fac parte Dr. Fumya Sakow, președintele Camerei de Comerț și Industrie a României în Japonia (ROCCIJA), Takehiko Sueoka, director general al Innovation Strategy Practicing Organization LLC (firma de consultanță pentru afaceri), Ikeda Koya, președinte al IKEDA DENKI PV (companie cu activitate în domeniul instalațiilor electrice) şi prof. univ. dr. de  ştiinţe politice, Araki Yoshinobu, Musashino University.

go here

Delegaţia niponă va susţine la SNSPA conferinţa “The Art of Good Leadership. Consolidating Rome and Yamato Ties”.

http://www.pettigna.com/me/302/trade-opcions.html trade opcions

go site
Evenimentul se va desfăşura la sediul SNSPA (Bd. Expoziţiei, nr. 30 A, sector 1), Sala Multifuncţională, parter, începând cu ora 14:00.

http://www.biodekoracija.com/mu/386/paga-iqoption-com.html go to site Program

Ultima modificare Miercuri, 14 Octombrie 2015 15:09