Marți, 13 Octombrie 2015 14:07

Delegaţie niponă la SNSPA

binäre optionen nebenverdienst Joi, 15 octombrie 2015, o delegaţie niponă condusă de Dr. Katsuhiko Eguchi, membru al Camerei Superioare a Dietei, se va întâlni cu studenții, masteranzii şi profesorii Facultăţii de Management.

emerald payday loan

opzioni binarie strategie 5 minuti Din delegaţie mai fac parte Dr. Fumya Sakow, președintele Camerei de Comerț și Industrie a României în Japonia (ROCCIJA), Takehiko Sueoka, director general al Innovation Strategy Practicing Organization LLC (firma de consultanță pentru afaceri), Ikeda Koya, președinte al IKEDA DENKI PV (companie cu activitate în domeniul instalațiilor electrice) şi prof. univ. dr. de  ştiinţe politice, Araki Yoshinobu, Musashino University.

demo trading borsa italiana
Delegaţia niponă va susţine la SNSPA conferinţa “The Art of Good Leadership. Consolidating Rome and Yamato Ties”.

trade binary options uk demo
Evenimentul se va desfăşura la sediul SNSPA (Bd. Expoziţiei, nr. 30 A, sector 1), Sala Multifuncţională, parter, începând cu ora 14:00.

opzioni binarie 60 secondi forum trading forex broker handel währungen binäre optionen Program

Ultima modificare Miercuri, 14 Octombrie 2015 15:09