Marți, 27 Octombrie 2015 10:49

Barometrul Industriei din România: Rezultatele lunii septembrie 2015

opzioni binarie deposito 1 euro modella opzioni binarie Volatilitate sau reînceperea creşterii?
În luna septembrie, comparativ cu luna august, activitatea din industrie a accelerat brusc, după cinci luni de creştere plafonată. Indicatorul pentru volumul total al producţiei a crescut de la 56 în august la 63 în septembrie, iar volumul pentru comenzi noi a urcat în mod similar, de la 56 la 63.
Aceste schimbări arată că intensificarea cererii în ultimele săptămâni ale verii ar putea fi cauza principală a revigorării. Cel mai probabil este vorba de cererea pentru export, pentru că indicatorul comenzilor pentru export a crescut de la 55 în august la 62 în septembrie. Totuşi, nu se poate exclude şi o creştere a cererii interne.

see speedbot trading Expansiunea influenţează costurile
Pentru prima dată după multe luni, firmele raportează o creştere a costurilor cu 3 puncte, faţă de iulie şi august, şi cu circa 6 puncte faţă de mai şi iunie. Indicatorul costurilor de producţie a crescut de la 61 la 64, iar indicatorul importurilor de materii prime şi materiale necesare producţiei a crescut de la 52 în august la 61 în septembrie.

guide binary option it În acelaşi timp, se poate vedea şi o uşoară scădere a stocurilor, de la 49 în august la 46 în septembrie. Stocurile rămân în aria de contracţie (index sub 50), datorită tendinţei firmelor de a se aproviziona în limita comenzilor primite efectiv.

http://www.cdesoft.com/br/102/video-di-trading-online-opzioni-binarie.html video di trading online opzioni binarie Preţurile şi locurile de muncă rămân pe loc
Indexul preţurilor încasate de firme pentru produsele lor rămân staţionare, la 49 de puncte, în zona de contracţie. În ultimele 11 luni, s-a întâmplat o singură dată ca indexul preţurilor să intre în zona de creştere cu 54 de puncte, atunci când volumul producţiei a atins un maxim de 63 de puncte.
Deocamdată, firmele nu se gândesc la angajări de personal. Dimpotrivă, indexul pentru numărul salariaţilor a scăzut de la 54 în august, la 50 în septembrie. O explicaţie posibilă este influenţa sezonalităţii care determină ca unele firme să reducă personalul în timpul iernii.

http://www.dg-coupon.com/md/professione-forex-recensioni-opzioni-binarie Aşteptările cresc
Accelerarea producţiei curente influenţează aşteptările viitoare. Indexul pentru volumul producţiei aşteptat peste 6 luni a urcat de la 54 în august la 57 în septembrie.
Un indicator global de încredere în activitatea viitoare (media aşteptărilor privind volumul comenzilor, producţia şi preţurile încasate de firme) arată o ascensiune uşoară a încrederii la 57 de puncte, după o lungă perioadă de prăbuşire de la 71 în ianuarie, la 54 în august anul acesta.

Întrebarea principală a Barometrului din luna septembrie este dacă activitatea din industrie va continua să crească, se va opri la nivelul actual sau va coborî la un nivel mai scăzut.

bdswiss opzioni binarie 60 secondi Barometrul Industriei din România, rezultatele lunii septembrie 2015

 

binary option robot auto trading software Detalii tehnice

  • Barometru lunar cu situaţia la zi din industrie.
  • Prezintă activitatea din industrie în luna septembrie 2015.
  • Apare în circa 20 de zile de la încheierea lunii analizate.
  • Realizat de IRSOP & SNSPA Facultatea de Management pe un eşantion de 301 de firme industriale, reprezentativ la nivelul celor 15.200 de firme industriale cu peste 9 angajaţi din România, care generează aproximativ 95% din totalul cifrei de afaceri din industrie.
  • Datele culese prin interviuri directe cu managerii firmelor în intervalul 19-23 octombrie 2015.
  • Rezultatele pot fi vizionate pe site-ul SNSPA (http://www.snspa.ro/info-snspa/comunicate-de-presa) și pe site-ul Facultății de Management ( http://facultateademanagement.ro/barometrul-industriei)

 

http://www.shix.it/oy/270/4707.html Coordonatorii Barometrului:
Dr. Petre Datculescu, Director General
IRSOP Market Research & Consulting SRL
Tel.: 021 315 66 41; e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Conf. Univ. Dr. Florina Pînzaru, Decan
Facultatea de Management
Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative
Conf. Univ. Dr. Lucian Anghel
Facultatea de Management
Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative

Următoarea apariţie: noiembrie 2015

Ultima modificare Marți, 27 Octombrie 2015 10:55