Miercuri, 28 Octombrie 2015 12:19

A treia ediţie a conferinţei internaţionale STRATEGICA 2015

În perioada 29-30 octombrie 2015, Școala Naţională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) organizează, în parteneriat cu Banca Naţională a României (BNR), a treia ediţie a conferinţei Internaţionale STRATEGICA.


Lucrările conferinţei vor fi deschise joi, 29 octombrie 2015, ora 14:30, la sediul Băncii Naţionale a României, în prezenţa prof. univ. dr. Daniel Dăianu, membru al Consiliului de Administraţie a Băncii Naţionale a României și membru al Academiei Române, a rectorului SNSPA, prof. univ. dr. Remus Pricopie şi a prof. univ. dr. Alina Bârgăoanu, președinte al Consiliului de Administraţie a Institutului European din România, prorector SNSPA.

Invitaţii speciali ai conferinţei sunt prof. univ. Roland Gareis, Austria, autorul bestseller-ului internaţional Happy Projects!; prof. univ. dr. Michael Stoica, School of Business, Washburn University, SUA; prof. univ. dr. Zoltán Veres, Head of the Department of Marketing, University of Pannonia, Ungaria.

STRATEGICA 2015 reprezintă o oportunitate de discuţii pentru mediul academic și de afaceri cu privire la evoluţiile curente ale modelelor de management, în contextul modificărilor internaţionale de natură economică, legislativă și guvernamentală. Aducând în același spaţiu membri ai comunităţii universitare, a celei de afaceri și instituţionale din mai multe ţări, STRATEGICA 2015 dezvoltă un cadru de reflecţie și dezbatere privind evoluţia actuală a sistemelor economice și socio-politice și a strategiilor pe care guvernele sau firmele le pot adopta în prezent.

Pentru mai multe detalii privind programul zilei de 30 octombrie 2015, vă invităm să consultaţi site-ul conferinţei.

Contact: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Ultima modificare Miercuri, 28 Octombrie 2015 12:41