Miercuri, 20 Ianuarie 2016 13:45

Școala Națională de Studii Politice și Administrative: Laura Codruța Kovesi nu are niciun fel de relații contractuale cu SNSPA

http://www.shix.it/oy/194/3378.html Având în vedere informațiile apărute în presă, legate de colaborarea dintre doamna Laura Codruța Kovesi și Școala Națională de Studii Politice și Administrative, SNSPA face următoarele precizări:

http://ufsverige.org/mc/opzioni-binarie-con-demo

http://www.digital-coupon.club/mf/opzioni-binarie-guida Doamna Kovesi a fost invitată de către SNSPA să susțină un curs în cadrul Masteratului de Integritate Publică și Politici Anticorupție, de la Facultatea de Administrație Publică.

http://www.tangotec.com/mqu-2912

enter Din motive care țin de modul de organizare a acestui masterat (sistem modular), colaborarea cu doamna Kovesi nu a avut loc, iar cursurile au fost susținute de către un alt cadru didactic.

http://www.coupon-mob.com/mo/come-usare-gli-indicatori-nel-forex Menționarea numelui doamnei Kovesi în orarul asociat acestui masterat este o eroare, asumată de SNSPA.

http://www.shix.it/oy/170/2944.html

kann man binare optionen programmieren Prin urmare, precizăm că doamna Kovesi nu are și nu a avut niciun angajament contractual cu Școala Națională de Studii Politice și Administrative.

trading online minor spread
Ultima modificare Miercuri, 20 Ianuarie 2016 14:20