Miercuri, 20 Ianuarie 2016 13:45

Școala Națională de Studii Politice și Administrative: Laura Codruța Kovesi nu are niciun fel de relații contractuale cu SNSPA

no faxing cash advance online Având în vedere informațiile apărute în presă, legate de colaborarea dintre doamna Laura Codruța Kovesi și Școala Națională de Studii Politice și Administrative, SNSPA face următoarele precizări:

opzioni binarie trucchi

forex binary options uk Doamna Kovesi a fost invitată de către SNSPA să susțină un curs în cadrul Masteratului de Integritate Publică și Politici Anticorupție, de la Facultatea de Administrație Publică.

quanto tempo da dedicare a opzioni binarie

binary options moving average Din motive care țin de modul de organizare a acestui masterat (sistem modular), colaborarea cu doamna Kovesi nu a avut loc, iar cursurile au fost susținute de către un alt cadru didactic.

credit quick repair Menționarea numelui doamnei Kovesi în orarul asociat acestui masterat este o eroare, asumată de SNSPA.

pay day loans for saving accounts with bad credit Prin urmare, precizăm că doamna Kovesi nu are și nu a avut niciun angajament contractual cu Școala Națională de Studii Politice și Administrative.

Ultima modificare Miercuri, 20 Ianuarie 2016 14:20