Marți, 09 Februarie 2016 06:51

Lansarea în România a raportului “Digital Dividends World Development” 2016

Marţi, 9 februarie 2016, Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) organizează, în parteneriat cu Banca Mondială, conferinţa “The Future is Here - The Digital Revolution for Governments and Managers”. Evenimentul va marca lansarea în România a raportului “Digital Dividends World Development” 2016, document realizat de Banca Mondială.

Zithromax è un antibiotico a largo spettro. Prima di assegnare farmaco paziente per definire la sensibilità per i capelli che ha causato la malattia in questo paziente. dovrebbe essere sempre presa un'ora prima dei pasti o 2 ore dopo un pasto. Il farmaco viene assunto solo 1 volta al giorno.

Conferinţa se va desfăşura la sediul SNSPA (Bd. Expoziţiei nr. 30 A), ora 10.00, parter, sala Multifuncțională.

Speakers

La eveniment vor participa reprezentanţi ai autorităţilor publice, companiilor şi ONG-urilor interesate de tema revoluţiei digitale şi impactul acesteia asupra dezvoltării.

Din cauza numărului limitat de locuri în sală, accesul la eveniment se face doar pe bază de invitaţie.

Conferinţa se va desfăşura în limba engleză.

Detalii despre eveniment, în comunicatul de presă.

Raport (sumar)

Ultima modificare Marți, 09 Februarie 2016 08:10